Tak, ono ide o to ze, v lete budem mat 17 a aj ked som pribrala a menstruaciu mam uz dva roky prsia mi akosi uz dlho nerastu... neprekazali by mi male prsia, take dvojky, ale tie moje su az moc male... ked nemam podprsenku ani ich pod trickom poriadne nev
@Adrika123 Ani ja nemám bubny..no tak co uz noo....co narobíme....nechcem ta niak strašit,alebo sklamat ale uz ti asi v 17tich neporastu !...ak budes mat na to tak chod na plastiku na zvacsenie ked ta to tak trápi ! ale byt tebou nič by som si z toho nerobila aj ked pekne vacsie prsia su urcite krajsie ako "lentilky pod kobercom"
@Adrika123 podľa mňa máš ešte čas. vývin sa zastavuje okolo 18.roku života, a čítala som , že vo výnimočných prípadoch to môže trvať aj do 21. roku života ....takže nezúfaj
nauc sa ich lubit take ake su a chlapi ich budu lubit tiez. ak z nich budes mat komplex kazdy chlap to vyciti a bude to pre teba len horsie. ja som si vzdy povedala vyhody malych prs oproti velkym: 1. mozem utekat na autobus bez toho aby mi udierali doi tvare, 2. mozem spavat na bruchu bez toho aby ma nieco tlacilo a tak
buď rada... počas tehotenstva sa ti prsia zväčšia (no aspoň tak sa hovorí).... a ty budeš mať dvojky trojky... a tie čo teraz majú trojky tak tie budú mať štvorky.... veľké prsia poriadne vedia urobiť šarapatu....
Náhodou, je ešte celkom možné, že by ti narástli, nie oveľa, ale mne sa to napríklad stalo, tak od sedemnástky to nabralo druhý dych a trochu sa to zväčšilo Ale možno je to len tým, že som dovtedy bola postavou blízko k anorektičkám
Ale nič si z toho nerob, nebude ti to visieť po lakte, keď budeš staršia Ja som sa tiež ofučiavala, že prečo nemám hrudník o niečo vyvinutejší, a moji ex ma potom vždy hrozne sprdli, že im prsia, také tie ,,akurát do ruky", dokonale vyhovujú
väčšinou je to tak, že časom ich mať budeš ja som tiež v tvojom veku nebola veľmi obdarená.. ale netreba to podceňovať
a ak tak veľmi túžiš po väčších, tak si kúp podprsenku s vypchávkami, tiež už dnes nie je problém dostať v obchodoch aj také plavky.. nejak sa to snaž pretrpieť. viem, že to teraz vyzerá ako obrovský neprekonateľný problém, ale to pominie. a nakoniec ti budú ešte aj príťažou, to mi ver malé veľmi neovísajú, a také ženy po 25 už vedia, čo je to gravitácia....
ale ak by si mala ozaj vážne obavy, tak sa poraď so svojim obvodným lekárom. nijak si tým neuškodíš, a možno ti poradí niečo zaujímavé
co mam robyt mam skoro 14 a este nemam skoro vobrc prsia jedna moja spolusiacka ma as 5 ale niektore este tes nemaju a este nemam ani menses poradte miiiii co je to vlastne vytok a akosa ja nwm proste mi pls poradte ale fakt prisiiiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo ked raz budes mat deti zacnes kojit tak stých 3 ostanú riadne dyňe
A väčšinou prsia rastú maximálne do tej 17, možno 18., takže moc velke šance by som tomu už nedávala.
Nikto nie je so sebou maximálne spokojný, jednoducho sa musíš naučiť mať rada taka, aká si (teda aj s malými prsiami).
Koniec koncov, keď si čítam ankety na Birdzi 90% by dalo prednosť 1 ako 3 (a aj v reale sa nájdu určite chalani, ktorým sa viac páčia malínke).
Tak a teraz vážne. Netráp sa Veľké prsia na ženskej určite nie sú priorita
Ale nič si z toho nerob, nebude ti to visieť po lakte, keď budeš staršia Ja som sa tiež ofučiavala, že prečo nemám hrudník o niečo vyvinutejší, a moji ex ma potom vždy hrozne sprdli, že im prsia, také tie ,,akurát do ruky", dokonale vyhovujú
kazdopadne podla mna na tom ani tak moc nezalezi..
niekedy je dost neprijemne ked ti chlap pozera do vystrihu a nie do oci-a este ked to robi aj okato
a apson si z teba nebudu robit srandu, ze do dveri najprv vchadzaju prsia a z potom ty
a tak..
ale ja vydim vyhody aj vo velkych aj v malych a co neurobi priroda, dokonci plastika
väčšinou je to tak, že časom ich mať budeš ja som tiež v tvojom veku nebola veľmi obdarená.. ale netreba to podceňovať
a ak tak veľmi túžiš po väčších, tak si kúp podprsenku s vypchávkami, tiež už dnes nie je problém dostať v obchodoch aj také plavky.. nejak sa to snaž pretrpieť. viem, že to teraz vyzerá ako obrovský neprekonateľný problém, ale to pominie. a nakoniec ti budú ešte aj príťažou, to mi ver malé veľmi neovísajú, a také ženy po 25 už vedia, čo je to gravitácia....
ale ak by si mala ozaj vážne obavy, tak sa poraď so svojim obvodným lekárom. nijak si tým neuškodíš, a možno ti poradí niečo zaujímavé