Prichádza BIRDZ TV...Server sa pripravuje...Prvý slovenský hraný internetový seriál, zábavné videá s BIRDZ ľuďmi a ...
Dlho sme cakali a tomas da len-Prichádza BIRDZ TV...Server sa pripravuje...Prvý slovenský hraný internetový seriál, zábavné videá s BIRDZ ľuďmi a ...no mna skoro drblo.a vas?
neviem... ale uz asi aj hej ..... kusok neskoro... ale nevadi... dako hadam prezijeme... ale to miss nebolo az take hrozne akurat ze nebolo na co kukat....
Ja som ani nepozerala,že kto tam je,radšej Ale na výsledky sa pozrem,možno sa nabudúce prihlásim aj ja .Ale moje šance sú mizivé jedna krpana ma tu označila za najškaredšiu babu Birdzu tak aspon v niečo som prvá
ou.... ospravedlnujem sa ak to prave cita... ale tak takej sa dobre hovori... o zivote to vie velke h...o... sice ani ja nie som bohvieako stara ale viem svoje mno
Mno asi nedával pozor na hodinách prírodopisu,aj ked sme mali veľmi dobrú učiteľku,tá do nás tú biológia riadne tlačila,ale dievčatku sa už neušli jej prednášky typu: Nechcem,aby deti rodili deti
Bože čo všetci frflte. Budte radi že niečo nové sa tvorí. No a čo že príde o pár minút neskôr. Všetci sa snažia a vy len hovoríte že ste čakali niečo lepšie. Skúste niečo urobiť vy. Nič lepšie ko Birdz TV by ste nespravili tak čušte a tešte sa.
Samo,že aj ja len dúfam,že z toho,čoho si teraz robíme srandu nebude realita a Tomáš nedá zase nejaké odpočítavadlo a ešte som akože zvedavá aké herecké talenty s anám predstavia :§)
podla mna to mohli spustit ked to bude hotove a nie tyzden dopredu davat reklamu ktora tu kazdeho otravuje a tesi sa a nakoniec nic, aj tak sa to dokoncuje.
ak to bude robene podobnym stylom ako napr youtube alebo metoo.sk, tak to bude podla mna super. len na to treba ludi, ktori budu pridavat kvalitne videa.
Ano tak ma vyzerat aj BIRDZ 2.0 len s drobnymi doplnkami... este sa to trochu zoptimalizuje, pribudnu tri nove tajne sekcie kedze ste si vsimli ze menu je podla abecedy, tak ti
Zo zaciatku jeden serial, vyber najvtipnejsich scen z BIRDZ Festu, uvidite ludi ako Emdi, Mayo, Keuska a dalsich na videach , potom v najblizsich dnoch vyhodnoetenie BIRDZ Miss a BIRDZ Boya (s tym, ze s dotycnymi natocime rozhovor) a potom chystame showprogram a dalsie veci
Mám otázku: Keď som si to spustila, našla som tam tú prvú časť seriálu (žiaľ, rodičia už išli spať a bez zvuku to pozerať nejdem ) ale napísané (a aj tu spomenuté) sú nejaké zábery z BirdzFestu... Dá sa k nim nejako dostať alebo tam ešte nie sú alebo?
Inak to zatiaľ vyzerá sľubne, som zvedavá ako to dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Mno po pravde ani mne,ale v tej rýchlosti mi nhič nenapadlo
Ale inak pekny odjeb
Mno jo také sú najmúdrejšie,všetko,videla a všetko vedia,taktiež nejsom nejaká stará,ale zas mám toho za sebou už o trošinku viac ako oni(ony??)
Heh sex tak to potom dopadá,keď už aj u nás na dedine je 13 ročná tehotná,môj spolužiak sa činil
Keď to nebude nejaká Rosamunde Pilcherová tak to bude dobré
Tak dufam, ze ked sa rano zobudim, bude na mna cakat prekvapko, skoro ako za mladi na Mikulasa
ak to bude robene podobnym stylom ako napr youtube alebo metoo.sk, tak to bude podla mna super. len na to treba ludi, ktori budu pridavat kvalitne videa.
Toto sa proste tomasovi fakt podarilo
Zo zaciatku jeden serial, vyber najvtipnejsich scen z BIRDZ Festu, uvidite ludi ako Emdi, Mayo, Keuska a dalsich na videach , potom v najblizsich dnoch vyhodnoetenie BIRDZ Miss a BIRDZ Boya (s tym, ze s dotycnymi natocime rozhovor) a potom chystame showprogram a dalsie veci
Inak to zatiaľ vyzerá sľubne, som zvedavá ako to dopadne
btw, napad chvalim celkom
Aj ked bolo to dost vesele ked po 7 dnoch cakania zmenil text farbu zo zeleneho na cerveny for za 100 bodov
Ale este som to nepozeral dufam vsak ze sa to coskoro napravi