nooo.....moja kamarátka sexovala s chalanom na tej istej posteli kde som spala ja ešte s jedným chalanom takže sa nedá povedať že sme ich prichitili...im to skôr bolo jedno že sme ich aj cítili
@kolini a prosim ťa, povedal by si zajkovi že by som sa s ním chcel osobne stretnúť v TN, za kauflandom v tej tmavej uličke ? ááá nech si donese aj lubrikant
@etelnair to boli dve postele spojené a spali sme tam 4 na nich
no a ešte k téme ako píšete tak aj mňa prichytili.....a nie raz ale môžem si zato sama nemám sa správať neslušne na verejných miestach a vo verejných prostriedkoch
keď som bola malá tak som prichytila svojich fotrovcov a vraj som pri tom povedala.. citujem: "a vy sa hojdáte?" .. akože hnus.. ale aj na feste vedla mna kamoska robila "čoro-moro" .. dosť blbééé to boloo noo..
raz,ked sme na svitaní išli ako partia z mesta si to na takej rampe rozdával párik, ešte sme si pokecali takých 100 metrov ďalej a potom smee šli domov
Čo ja viem. Prychitil ani nie, ale ako napríklad predvčerom v noci si to na Štrkovci asi 20 metrov od nás rozdával jeden párik a moc im naša prítomnosť nevadila.
Ale zase mňa napríklad z terajšou priateľkou prichytila jej sestra u nich doma, alebo moja suseda na balkóne Ale však nerobme z toho vedu bože.. A na pontóne pred účkom a podobných miestach ma už tiež videlo dosť ľudi, a však čo..
ach keď som mal 4, tak rodičov a keď som mal 10, tak uja a strynú... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mám z toho traumu :-@
Prichitila som rodicov a ked boli nasi sami doma a som si nieco zabudla ked som otvorila dvere tak som zbadala ocinka z rozcapenymi dverami v kuupelni ako ho pan boh stvoril dost trapna situacia ale tvarili sme sa ze nic som nevidela
no ja som uz bol zoparkrat prichyteny pri sexe alebo fajke, prstovani... teda ked si vlasne teraz spominam tak uz velmi vela krat to jue tak ked v bytoch nejsu dvere na zamok, a vonku zas nejsu ani len dvere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
"kamosku..och, vlastne nie, to som jej to vtedy robila ja "
???
asi som prilis unaveny, alebo sa ti dakto vlupal do konta =D
este je tu jedna moznost: ty si zver!
babu ti treba.. potahat ju za vlasy!
Asertívny človek dokáže vyjadriť svoj názor a akceptovať názory ostatných, žije slobodne, a pritom neobmedzuje slobodu iných.
tiez sa mi to lubi
len mne to pride trosku prehnane takto zverejnovat.. ako keby som napisal ze som fajcil zajka30 =D
no samozrejme.. som kurva pre fejky
som mimoriadne unaveny.. pis priamo a nie hadankami.. nedopina mi ani to, ze sedim, a ked sa naklonim, tak mozem spadnut...
beriem to ako kompliment =D
a coze byvas na Juhu?
@mamradadeli
neboj.. niekto ta tu spozna, alebo to niekto potom vyuzije proti tebe.. ked sa stanes, co ja viem, politickou..
povies mi, ako mozem nalozit momentalne s tou informaciou? =D
Ale tiež som už bola... pár krát. Raz si musel chalan vliezť do skrine Bola noc, došiel oknom... no, debil, čo vám poviem....
no a ešte k téme ako píšete tak aj mňa prichytili.....a nie raz ale môžem si zato sama nemám sa správať neslušne na verejných miestach a vo verejných prostriedkoch
prečo si mi o tom nepovedala?
tak vidis.. mozes teraz odpisat na ts =P
Ale zase mňa napríklad z terajšou priateľkou prichytila jej sestra u nich doma, alebo moja suseda na balkóne Ale však nerobme z toho vedu bože.. A na pontóne pred účkom a podobných miestach ma už tiež videlo dosť ľudi, a však čo..
A mna neprichytil pri tom zatial este nikto... booze, to by priatelka asi neprezila...
a myslím že nerieši .. ešte bude po tebe vykrikovať
Alebo zašité uličky niesú moc dobré na rôzne veci
2-na jedno ihrisku dakeho narušeneho pedofila
3-toho isteho človeka ako pri 2 normálne sa ho bojím!