Tak sa snazil a zarobil 1 miliardu Eur. Rozhodol sa ze rozpusti tieto peniaze kazdemu slovakovi/slovenke co moze ist volit. Takze tento clovek nemoze byt zly, lebo ak by bol, naco by isiel do politky? Aby kradol? Ved ziadny politik nenakradol miliard Eur. Takze by sa mu to aj tak nevratilo. Je to dobry clovek tkory chce zmenit slovensko k lepsiemu. Od skolstva po dôchodok. Vsetko. Niektore veci by boli v referende.
heh, rečičky, poznám politika, ktorý ťahá 4.miliardu, tak jednú rozdať aby zarobil - nakradol ďalších 5 miliárd by nebol pre neho vôbec ale vôbec problém
keby mi niekto pchal do hlavy len taketo sracky ako si ty teraz napisal, v ktorych sa len obhajuje ze nie je zly, a priom vobec nic nepropaguje, ziadne body svojho programu, ziadny konkretny zamer AKO to chce zmenit k lepsiemu, vlastne nic ine okrem svojej trapnej obhajoby nevypoti tak to dost o niecom vypoveda a samozrejme by som neverila tomu cloveku, lebo ta rozpravka znie tak, ze bude este horsie ako kedykolvek doteraz
ale v podstate by som sa aj tak zachovala inak, nieco v zmysle @10 , je to sproste a mozem sa hanbit ale za tu tisicku by som si povedala ze moj jeden hlas aj tak nic nezmeni (co je pravda a povedal by si to kazdy a boli by sme tym padom vprdeli), ale tak keby takto prisiel niekto vymyvat mozgy ficovolicom tak verim ze ti by aj na toto skocili a tym padom by nase skoncenie v srackach bolo aj tak nezvratne
@miso16211 Veď dobre - ale akým spôsobom by chcel zmeniť Slovensko? Môžeš pomeniť zákony, ale sme až moc malá (a závislá) krajina nato, aby sme sa oslobodili od vplyvu napr. Nemecka atd. Systém ako taký nezmení žiadna strana - môže prísť nato, ako znížiť nezamestnanosť, podporiť ludí, ktorí to ozaj potrebujú atd... Ale sľuby sú len sľuby, Príde napr. Lipšic so svojou novou väčšinou - naslubuje hory doly, o všetko zmení - dá sa mu veriť? pochybujem. Ďalšia vec, kupovanie voličov nemá nič s demokraciou - ak by ozaj mali taký dokonalý program, voličov by si kupovať nemuseli.
Nevolil by som ani keby mi nukal neviem kolko... ano, je vela veci, ktore by som spravil za peniaze, ale urcite nie podpora nejakej politickej luzy.. pripadne by som zobral prachy a volit by som aj tak nesiel...
" @greyness fetujem mudrost, " - S dovolením pane, ale ako sa prosím Vás fetuje múdrosť. Aj pri mojej maličkosti je mi jasné, že sfetený jednoznačne ste, niesom si však istý z čoho...
pojdem volit a dostanem 1000e, nepojdem volit a moj hlas bude niekomu prideleny.. vysledok ten isty, akurat ze v prvom pripade budem mat o 1000e viac. bola by som blazon, keby som tu ponuku neprijala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aj ja chcem!
pokiaľ je až taký šikovný, tak to zvládne aj bez kupovania hlasov.
zase ale 1000 eur
ale v podstate by som sa aj tak zachovala inak, nieco v zmysle @10 , je to sproste a mozem sa hanbit ale za tu tisicku by som si povedala ze moj jeden hlas aj tak nic nezmeni (co je pravda a povedal by si to kazdy a boli by sme tym padom vprdeli), ale tak keby takto prisiel niekto vymyvat mozgy ficovolicom tak verim ze ti by aj na toto skocili a tym padom by nase skoncenie v srackach bolo aj tak nezvratne
" @greyness fetujem mudrost, " - S dovolením pane, ale ako sa prosím Vás fetuje múdrosť. Aj pri mojej maličkosti je mi jasné, že sfetený jednoznačne ste, niesom si však istý z čoho...