Zaujímalo by ma, že prečo priemerne pekné dievčatá sa nedajú tak ľahko zbaliť priemernými cha, a stále čakajú na niečo lepšie. Príklad: baba sa stretáva a s chalanom..."stejná liga"... rozumejú si, je tam aj iskra medzi nimi, atď. Proste máte pocit že už
spolu chodíte. Ale akonáhle o tú babu prejaví záujem najkrajší nabijak v meste (vidina lahkého sexu), tak hneď toho prvého hodí do friendzone. Lenže po tom ako si krasavec užije ju odkopne a ona sa vráti plakať na rameno. Kde je tu logika ?
@5 neviem no... tato slecna furt pise rage veci ako kvoli tomu ze jak ju ludia beru, ze si vsetko vyriesila "cez suknu" a potom zajebe takuto vec okay no.... kto som ze mozem sudit pravda, ale podla mna akoze...
no kazdopadne... hladaj dalej, mozno je to pre teba tazke, ale na svete je mrte zien s ktorymi mozes vychadzat v pohode, rozumiet si atd atd.... a hlavne ti to mozu opatovat, neupinaj sa na jednu... tade cesta nevedie ak nema zaujem-...
však logicky. Ona si myslí že budú úžasný pár, že je to jej vysnívaný a aký je pekný... no a keď jemu to prestane stačiť, alebo proste zistia že si nerozumejú v niečom... tak budeš aj ty dobrý... čiže keď nie si niekoho prvý, tak nikdy nebudeš v takej láske ako bol ten predošlý.
Hm. Je to na chuja s tymi zenami a s prirodou. Mojim idealom je, ze sa navzajom respektujeme a pozname slabosti toho druheho. Preto sa im snazime vyhnut, aby ten druhy sa mal co najlepsie - ak mam tu moc. A nie sa tomu druhemu vysmiat do ksichtu a tvarit sa, ze je to normalne. Clovek mozno nie je idealny, ale mal by sa k nemu aspon priblizovat a dbat o to. Inak je to prales a je to ako medzi chrobakmi, ktori len hladaju potravu a vyseru sa kde mozu.
Lol, ano, ako povedal wewo, je to MAXIMÁLNE logické.
Nedeje sa to len u ľudí, robia to samice všetkých živočíšnych druhov, kde sa o mláďatá stará aj samec. Prečo by sa mala nechať pojebať tým horším, keď môže mať toho lepšieho (=lepšiu gen. výbavu pre potomstvo) a toho horšieho ich nechať vychovať? (Pretože o toho lepšieho je záujem, tak oplodňuje ďalej iné a nemá záujem svoje potomstvo vychovávať.)
Nechápem, ako v tomto môžeš nevidieť logiku.
Myslím, že je to klasifikované ako Darwinov prirodzený/prírodný výber. Proste každý jedinec si hľadá toho najsilnejšieho jedinca na vytvorenie toho najúžasnejšieho potomstva a najlepšie gény na pokračovanie rodu. Potom je tu vidina ochrany svorky, kedže daný jedinec je prirodzené silný.
(Dobre.. asi trávim so zvieratkami veľa času, ale pointu to predsa vystihlo).
to samozrejme chapem ze kazdy hlada to najlepsie, ale nechapem preco taka baba namotava a stale dava nadej tomu prvemu...stretol som sa s tym viac krat ze dievca ma neposlalo hned do teplych krajin, aj ked uz evidentne stratila zaujem, ktory pred tym bol na obidvoch stranach
No imho, kamarátka len doplatila na to že vztah a u normálnych ľudí aj sex sú postavené aj na dôvere a nie len na výzore alfasamca. Nevadí, každý robí chyby, veď sa vypláce a druhý krát už takú chybu asi neurobí. ..... @staphylococcus nemozes hporovnávať ľudí so zvieratami. Alebo teda ty keby si stretla "alfasamca" a chceli by ste si zasexovat tak by si si s ním spravila decko ( iba na základe toho že je "alfa samec") a potom by si si išla hľadať druhého ktorý sa bude starať o jeho deti ? no pochybujem. Alebo hej ?
@xy12345 aha, takze ty sam seba nevnimas ako zviera? A co si prosim ta, rastlinka???
Ta inodruhova samica to tiez nerobi cielene, vedome. To su podvedome procesy na ktore sme naprogramovani - su dane geneticky (a nie, nie je to "zasah zhora", je to evolucna strategia ktora sa proste uchytila lebo bola vyhodna).
Ak ta to zaujima a neprisiel si len rypat tak: » www.academia.cz/uvod-do-evolucn...
Srsly, toto by si ludia mali precitat lebo taketo predstavy o svete su uplne giganticky skreslene
@ednet no takto kamoš, to co si napisal zazil asi kazdy chalan v tvojom veku...problem je v tvojom celkom postoji k tomu celemu...to ze si ten druhy s nou uzil a potom nechal..a co teraz? akoze vyspali sa spolu raz dva krat a hned sa maju brat? pravda je taka, ze teba ma len za kamarata...a aby si pochopil co to slovo znamena...clovek s ktorym ta dotycna nechcem mat sex...ten druhy? no pravdepodobne to bol chlap a mal vacsie gule ako ty...snim sex chcela mat..to je cele voodoo..
@staphylococcus Ach boze tebe nieco vysvetlit... Tu komunisticku knihu si neprosim ... A zivocich a zviera je rozdiel, clovek nieje zviera, je SAMOSTATNA trieda zivocichov a markantne sa lisi od ostatnych tried !
@Wewo Zaujimave, vo vacsine pripadov ti davam zapravdu, ale napriklad ja si myslim ze je to viac menej nelogicka blbost. Cize bodlo by MI nieco na podlozenie takehoto velmi od konsenzu vzdialeneho tvrdenia, lebo na nete som napriklad o beta providerovi v suvislosti s clovekom vobec nic seriozne nenasiel. Okrem tohto : » forum.bodybuilding.com/showthread.php?... .... Ale ked nemas/nieje, nevadi, 100 ludi, 100 nazorov, 100 pravd
@xy12345 markantne? cim? schopnostou ofenzivnej adaptacie. este nieco? ak mi povies ze "recou" tak *facepalm*, zvierata komunikuju tiez, ludia, uvedomte si to.
Ze komunisticka kniha. Autor bol prvy clovek, co chvalil vlajku tibetu zavesenu na fakulte.
Boze ty si kus vola, s takto hlupymi ludmi sa ani komunikovat neda.
Asi trošku iný pohľad na vec, ale nenapadlo ti, že niečo je zle s tebou? Ak to dievča vnímaš ako priemerné, tak zrejme pre teba nieje tá pravá..proste ak to bude tá pravá bude pre teba tá najkrajšia a teda sa o nej nebudeš zamýšľať ako o priemernej..Teda ak to bolo myslené na nejakú konkrétnu a nie iba dievčatá všeobecne
@xy12345 súhlasim s tebou. Nechápem ako sa môžu takto porovnávať ľudia a zvieratá. Však zviera nemá rozum a riadi sa čisto inštinktom. Ľudia sa nie vždy zachovajú tak ako tuto slečna. Vedia byť verní, láskaví a byť s niekým na základe jeho povahy, nie výzoru.
@turbolienka123 som rad že sú tu aj ludiaktori rozmýšľajú podobne. To čo tvrdia oni je len ich názor, nič viac, nič som o tom nenašiel žiadne seriózne podložene fakty/studia,.... pripadne názor prebratý od niekoho iného ... @wewo ďakujem za starostliveho beta samca, beta samec má na vec aj tak rovnaký názor... ale nekáz tu zbytocne morálku ľuďom prosimta. Inak ženy čo čakajú Majú menšiu šancu to je pravda.... ale podľa mna ženy čo hľadajú svojho obrazne povedané vysnívaného princa ( proste človeka s ktorým by boli šťastne aj pri sexe aj pri starosti o deti a dalších veciach ) dosť dlho ho v drvivej väčšine prípadov aj nájdu, ak chceš môžeš hádať prečo. Je to úplne jednoduché, ale tiež to neprezradím. @staphylococcus ale veď vpoho, ja sa ti o deti postarám
@wewo tak neviem ale osobne ma viac priťahuje niekto, s kým sa mi dobre rozpráva. Ale však predsa to nás robí ľuďmi, že sa vieme rozhodnúť nie len na základe genetickej výbavy. Hovoríš ako keby potláčanie "pudov," že sa nevyspím s každým kto sa mi zapáči bolo niečo zlé. Však si predstav ako by vyzerala naša spoločnosť, keby sme sa riadili tým, o čom hovoríš.. Všade samé nemanželské deti, pohlavné choroby, takto aspoň nás rozum ako tak brzdí. Zvieratá to nevedia ako hovoríš "potlačiť" preto majú taký jednoduchý život. Nažerú sa a sú spokojné. Ale inak ja som ťa tu mala rada.
@wewo tak ľudia sa museli nejak začať množiť. A to, že niekto nemá na sebe neznamená, že nemá v hlave. Tým chcem povedať, že možno nie všetci sú geneticky dokonalí ale zato majú iné prednosti a tie môžu šíriť ďalej a sú ženy, ktoré to oceňujú viac ako fyzickú stavbu tela.
@wewo 35 v skutocnosti, monogamia nie je socialny fenomen. je to evolucny fenomen, ktory je dost casto skumany v kontraste k inym primatom (gorily, simpanzy), ku ktoremu sa pridava niekolko dalsich vedlajsich faktorov, ako je tvar a funkcnost muzskych genitalii (opat tu byva skumany kontrast medzi - nazvyme to spolocenskou usporiadanosotu medzi primatmi a ludmi, kedze su k nam snad najblizsie) a sposob, akym dokazeme vychovavat potomkov. boli viacere zaujimave studie, ktore k tomu pristupovali predovsetkym z pohladu zmien rozmnozovacieho ustrojenstva. skusim pohladat zdroje, ak by si mal zaujem si to precitat.
dalsia vec, evolucna psychiatria. ta tiez pomerne silne dava do uzadia ciste biologicky faktor/snahu nechat sa oplodnit tym najsilnejsim samcom v okoli, pretoze je mnoho inych fenomenov, ktore zenu ovplyvnuju vo vybere partnera, najsilnejsia laska, potom tie bezne veci, ako intelekt, vzajomne prepojenie, porozumenie, bla bla bla. dalsie sracky, ktore bezne vsade pocut.
takze s tym vyberom partnera nie sme tak celkom determinovani pozostatkom, ktory u nas ostal z cias minulych. sme, do istej miery, no do popredia sa vo velkom presuvaju ine faktory.
@wewo ja nevravim, ze gorily su monogamne. vravel som, ze vyskum bol uskutocnovany na ludoch, gorilach, simpanzoch a skumala sa prave funkcnost a samotna morfologia pohlavnych organov u samcov. gorily boli samozrejme usporiadane, vyrazne prave z pohladu funkcnosti genitalii do polygamnych vztahov, kde jeden najsilnejsi samec oplodnoval viacere samice, simpanzy to mali viac ako ludia a ludia su kvoli morfologii a samotnemu fungovaniu pohlavnych organov monogamne zivocichy. to bolo vlastne vsetko, co som k tomu chcel dodat. netusim odkial si vzal, ze som ta nepochopil.
laska, jasne, je to smiesne, ale prave fenomen lasky bol v danej publikacii, co je myslim zatial najaktualnejsia, zaoberajuca sa (aj) vyberom partnera z pohladu evolucnej psychiatrie - povazovany za najmarkantnejsi a ten, ktory lahko odsuva biologicke determinanty nabok. to bolo len naokraj. ja som celu tu vasu debatu necital, len som narazil na tu tvoju cast o tom, ze monogamia bola vytvorom spolocnosti. thats all.
to, ze je vyhodnejsie a prospesnejsie nechat sa oplodnit lepsim genetickym zakladom je samozrejme pravda. proti tomu nenamietam, bol by som blbec, ak by som tvrdil opak. ako si si vsimol, smeroval som svoje poznamky trocha inym smerom.
Ja som toho názoru, že genetika sa často preceňuje, zneužíva ako výhovorka, a pod. Myslím si, že niektoré vlohy (najmä psychologické, a pod.) sú genticky dané len ako určité predpoklady, dispozície, ktoré sa môžu no nemusia manifestovať, prejaviť. Na tom či sa tá - ktorá vloha prejaví môže mať vplyv napr. prostredie. Verím že napr. charakterové vlastnosti sa dajú ovplyvniť výchovou.
Navyše niekto verí aj v tzv. mémy - replikujúce sa častice kultúrnej informácie.
Myslím že medzi človekom a zvieraťom je podstatný rozdiel v tom, že človek sa môže slobodne rozhodnúť, kým zviera sa riadi inštinktom, pudom. Podobne je slobodný aj rozum a vôľa. Ako som vyššie naznačil, nejde o skryté pôsobenie génov, nakoľko tieto sú len určitými predispozíciami, ktoré sa nemusia plne alebo ani vôbec prejaviť. A tak som nikdy nevidel zviera či živočícha niečo ľutovať - inak povedané - nepočul som o živočíchovi so svedomím.
@wewo knihy sú už samé o sebe o subjektívnym pohľade na vec - teda hentie čo si sem dal. No a čo že si uzivas na disko, robí to veľa ľudí... ako si došiel na to čo píšeš v @37 prosimta ?
@wewo kokos, akoze fakt ocenujem tvoju snahu ako sa im snazis vysvetlit rozdiel medzi sexualnym a zivotnym partnerom...btw...absolutne stebou suhlasim vo vsetkom co si napisal...pri vybere sexualneho partnera ( co je aj zdroj tejto diskusie ), rozhoduje geneticke prvky...moralka a ine vedome kontrolovatelne fakty s tym nemaju nic spolocneho...
@wewo ok po prve. clovek je monogamny zivocich ako spominal trdelnik hore, cize niessu ziadny zivotni a sexualni partneri, ale len partneri. Po druhe o alfa muzovy som toho nasiel vela, ale velmi malo seriozneho v suvislosti s clovekom, samozrejme ze preto ze alfa muzi neexistuju (to su normalny muzi) a vsade bolo nieco ine ale toto by mohlo byt tak najviac k pravde ( z toho co som nasiel ) : » www.psychologytoday.com/blog/head-games... Taky alfa muzi o akych pises ty neexistuju, lebo ide tam len o socialnu dominanciu... A k tym zenam sa vyjadrim zajtra/pozajtra uz teraz sa neda.
stručné zjednodušené vysvetlenie: ženy sú od narodenia všeobecným prístupom spoločnosti a ľudí (z dôvodov evolučne-genetických a následne zvykových) vychovávané do presvedčenia že sú dokonalé a skvelé a hodné všetkého len toho najlepšieho už len z dôvodu že existujú a majú kun... vagínu. vlastne rovnako ako je do tohto vychovávaná celá spoločnosť.
a podobným spôsobom je celá spoločnosť vychovávaná do prístupu že chlap nemá žiadnu inherentnú hodnotu okrem tej ktorú vytvorí svojou užitočnosťou pre ostatných, hlavne pre ženy.
čiže ženská predstava o sebe by default deformovaná smerom nahor, mužská by default smerom nadol. čiže aj tieto dve deformácie sa navzájom podporujú, lebo ak 5 chlap stretne 5 ženu, chlap si o sebe myslí že je 3 a tým pádom na ňu nemá, ona si o sebe myslí že je 7 a tým pádom daný chlap je pod jej úroveň, a obe tieto deformácie krásne spolupracujú že si nikto nič nevšimne. teda aspoň kým sa nezapojí nejaká "mizogynistická" veda a nezačne to riešiť štatisticky, kde sa to ukáže veľmi jasne.
tipujem že @wewo povedal niečo podobné, plus rozkecanejšie a podrobnejšie, plus nejaké ďalšie bonusové veci, ale pravde nezaškodí zopakovať ju aspoň raz, keď klamstvá ľudia bežne opakujú donekonečna permanentne
Dosť super diskusia je tu, som milo prekvapený! @wewo Ďakujem za knižné tipy!
Ja som ešte minulý rok do školy mal naštudovať knihu David M. Buss: Evolution of Desire. Dosť rýchlo som to preletel, ale pripadalo mi to celkom seriózne a zaujímavé.
@wewo Pan overconfident. Obavam sa ze ty niesi kompetentny davat nejake vseobecne pravdy ohladom tejto temy, priznavam ze ani ja nie som ale ja sa odvolavam na studia. A je mi jedno co tu deti pisu, ze suhlasia s tebou a podobne. Inak suhlasim s tym co pisal v @38 , to znie logicky, myslim ze so vsetkym. Ale este chcem dodat svoje. Hladal som to asi 2-3 hod vkuse, takze uz nebudem do toho investovat viac casu, ani minutu. Kto chce si to moze precitat:
Sexual selection in relation to sex ( VELMi STRUCNE, ale kto chce si najde aj celu knihu) : » faculty.evansville.edu/de3/b10004/PDFs...
Studium nadvezujuce na vyssie uvedene: » www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK219729...
Tu je kniha, keby niekto chcel: » en.wikipedia.org/wiki/The_Descen...
A este dalsie zaujimave studium :
Current research explores how attractive a person is perceived based on the number of sexual partners the person and the attractiveness of those sexual partners : » www.kon.org/urc/v9/atchley....
A k tej lodi, nie nebude to tak na tej vesmirnej lodi, teda mozno na zaciatku hej, taky prvy 1 den, ale o par dni mozno nejaky inteligentny chytrak s najmensim sebavedomym nieco vymysli, cokolvek a bude mat minimalne 1 zenu a mozno a viac, ak nie vsetky ... Kazdy by pravdepodobne bojoval zbranami ake ma a nie ake NEMA - ''Direct competition'', ale to ti garantujem ze by sa na tej lodi nikto necinne nepozeral, ale nedovolim si povedat co by sa stalo. '' K tomu že alfa a beta samci neexistujú a človek je monogamný... Jednoducho absurdné. '' - ty niesi lebo si zaspal evoluciu. A nezhorsuj este uz relativne preludnenu zem, prosimta. A tymto exitujem z ''dialogu'', lebo nemam tolko casu vyvracat tvoj zaujaty, subjektivny a zastaraly nazor.
A tu dokonca je aj priblizne napisane asi tak od kedy je clovek monogamny, ak by to niekoho zaujimalo ''through a recent shift from polygyny to monogamy, which is supported by ethnological data and possibly accompanied the shift from mobile to sedentary communities.'' . » www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12962309...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
no kazdopadne... hladaj dalej, mozno je to pre teba tazke, ale na svete je mrte zien s ktorymi mozes vychadzat v pohode, rozumiet si atd atd.... a hlavne ti to mozu opatovat, neupinaj sa na jednu... tade cesta nevedie ak nema zaujem-...
Nedeje sa to len u ľudí, robia to samice všetkých živočíšnych druhov, kde sa o mláďatá stará aj samec. Prečo by sa mala nechať pojebať tým horším, keď môže mať toho lepšieho (=lepšiu gen. výbavu pre potomstvo) a toho horšieho ich nechať vychovať? (Pretože o toho lepšieho je záujem, tak oplodňuje ďalej iné a nemá záujem svoje potomstvo vychovávať.)
Nechápem, ako v tomto môžeš nevidieť logiku.
(Dobre.. asi trávim so zvieratkami veľa času, ale pointu to predsa vystihlo).
@staphylococcus nemozes hporovnávať ľudí so zvieratami. Alebo teda ty keby si stretla "alfasamca" a chceli by ste si zasexovat tak by si si s ním spravila decko ( iba na základe toho že je "alfa samec") a potom by si si išla hľadať druhého ktorý sa bude starať o jeho deti ? no pochybujem. Alebo hej ?
Ta inodruhova samica to tiez nerobi cielene, vedome. To su podvedome procesy na ktore sme naprogramovani - su dane geneticky (a nie, nie je to "zasah zhora", je to evolucna strategia ktora sa proste uchytila lebo bola vyhodna).
Ak ta to zaujima a neprisiel si len rypat tak: » www.academia.cz/uvod-do-evolucn...
Srsly, toto by si ludia mali precitat lebo taketo predstavy o svete su uplne giganticky skreslene
@Wewo Zaujimave, vo vacsine pripadov ti davam zapravdu, ale napriklad ja si myslim ze je to viac menej nelogicka blbost. Cize bodlo by MI nieco na podlozenie takehoto velmi od konsenzu vzdialeneho tvrdenia, lebo na nete som napriklad o beta providerovi v suvislosti s clovekom vobec nic seriozne nenasiel. Okrem tohto : » forum.bodybuilding.com/showthread.php?... .... Ale ked nemas/nieje, nevadi, 100 ludi, 100 nazorov, 100 pravd
Ze komunisticka kniha. Autor bol prvy clovek, co chvalil vlajku tibetu zavesenu na fakulte.
Boze ty si kus vola, s takto hlupymi ludmi sa ani komunikovat neda.
@wewo ďakujem za starostliveho beta samca, beta samec má na vec aj tak rovnaký názor... ale nekáz tu zbytocne morálku ľuďom prosimta. Inak ženy čo čakajú Majú menšiu šancu to je pravda.... ale podľa mna ženy čo hľadajú svojho obrazne povedané vysnívaného princa ( proste človeka s ktorým by boli šťastne aj pri sexe aj pri starosti o deti a dalších veciach ) dosť dlho ho v drvivej väčšine prípadov aj nájdu, ak chceš môžeš hádať prečo. Je to úplne jednoduché, ale tiež to neprezradím.
@staphylococcus ale veď vpoho, ja sa ti o deti postarám
A nie, nepostaras, tebe by som nezverila ani zlatu rybku chlape sorry
dalsia vec, evolucna psychiatria. ta tiez pomerne silne dava do uzadia ciste biologicky faktor/snahu nechat sa oplodnit tym najsilnejsim samcom v okoli, pretoze je mnoho inych fenomenov, ktore zenu ovplyvnuju vo vybere partnera, najsilnejsia laska, potom tie bezne veci, ako intelekt, vzajomne prepojenie, porozumenie, bla bla bla. dalsie sracky, ktore bezne vsade pocut.
takze s tym vyberom partnera nie sme tak celkom determinovani pozostatkom, ktory u nas ostal z cias minulych. sme, do istej miery, no do popredia sa vo velkom presuvaju ine faktory.
laska, jasne, je to smiesne, ale prave fenomen lasky bol v danej publikacii, co je myslim zatial najaktualnejsia, zaoberajuca sa (aj) vyberom partnera z pohladu evolucnej psychiatrie - povazovany za najmarkantnejsi a ten, ktory lahko odsuva biologicke determinanty nabok. to bolo len naokraj. ja som celu tu vasu debatu necital, len som narazil na tu tvoju cast o tom, ze monogamia bola vytvorom spolocnosti. thats all.
to, ze je vyhodnejsie a prospesnejsie nechat sa oplodnit lepsim genetickym zakladom je samozrejme pravda. proti tomu nenamietam, bol by som blbec, ak by som tvrdil opak. ako si si vsimol, smeroval som svoje poznamky trocha inym smerom.
Navyše niekto verí aj v tzv. mémy - replikujúce sa častice kultúrnej informácie.
Myslím že medzi človekom a zvieraťom je podstatný rozdiel v tom, že človek sa môže slobodne rozhodnúť, kým zviera sa riadi inštinktom, pudom. Podobne je slobodný aj rozum a vôľa. Ako som vyššie naznačil, nejde o skryté pôsobenie génov, nakoľko tieto sú len určitými predispozíciami, ktoré sa nemusia plne alebo ani vôbec prejaviť. A tak som nikdy nevidel zviera či živočícha niečo ľutovať - inak povedané - nepočul som o živočíchovi so svedomím.
stručné zjednodušené vysvetlenie: ženy sú od narodenia všeobecným prístupom spoločnosti a ľudí (z dôvodov evolučne-genetických a následne zvykových) vychovávané do presvedčenia že sú dokonalé a skvelé a hodné všetkého len toho najlepšieho už len z dôvodu že existujú a majú kun... vagínu. vlastne rovnako ako je do tohto vychovávaná celá spoločnosť.
a podobným spôsobom je celá spoločnosť vychovávaná do prístupu že chlap nemá žiadnu inherentnú hodnotu okrem tej ktorú vytvorí svojou užitočnosťou pre ostatných, hlavne pre ženy.
čiže ženská predstava o sebe by default deformovaná smerom nahor, mužská by default smerom nadol. čiže aj tieto dve deformácie sa navzájom podporujú, lebo ak 5 chlap stretne 5 ženu, chlap si o sebe myslí že je 3 a tým pádom na ňu nemá, ona si o sebe myslí že je 7 a tým pádom daný chlap je pod jej úroveň, a obe tieto deformácie krásne spolupracujú že si nikto nič nevšimne. teda aspoň kým sa nezapojí nejaká "mizogynistická" veda a nezačne to riešiť štatisticky, kde sa to ukáže veľmi jasne.
viď nasledujúci obrázok:
» birdz.sk/midnight/obrazo...
tipujem že @wewo povedal niečo podobné, plus rozkecanejšie a podrobnejšie, plus nejaké ďalšie bonusové veci, ale pravde nezaškodí zopakovať ju aspoň raz, keď klamstvá ľudia bežne opakujú donekonečna permanentne
@wewo Ďakujem za knižné tipy!
Ja som ešte minulý rok do školy mal naštudovať knihu David M. Buss: Evolution of Desire. Dosť rýchlo som to preletel, ale pripadalo mi to celkom seriózne a zaujímavé.
Sexual selection in relation to sex ( VELMi STRUCNE, ale kto chce si najde aj celu knihu) : » faculty.evansville.edu/de3/b10004/PDFs...
Studium nadvezujuce na vyssie uvedene:
» www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK219729...
Tu je kniha, keby niekto chcel: » en.wikipedia.org/wiki/The_Descen...
Este jedno ''sex differences in mate selection criteria'' : » journals.sagepub.com/doi/full/10.117...
A este dalsie zaujimave studium :
Current research explores how attractive a person is perceived based on the number of sexual partners the person and the attractiveness of those sexual partners : » www.kon.org/urc/v9/atchley....
A k tej lodi, nie nebude to tak na tej vesmirnej lodi, teda mozno na zaciatku hej, taky prvy 1 den, ale o par dni mozno nejaky inteligentny chytrak s najmensim sebavedomym nieco vymysli, cokolvek a bude mat minimalne 1 zenu a mozno a viac, ak nie vsetky ... Kazdy by pravdepodobne bojoval zbranami ake ma a nie ake NEMA - ''Direct competition'', ale to ti garantujem ze by sa na tej lodi nikto necinne nepozeral, ale nedovolim si povedat co by sa stalo. '' K tomu že alfa a beta samci neexistujú a človek je monogamný... Jednoducho absurdné. '' - ty niesi lebo si zaspal evoluciu. A nezhorsuj este uz relativne preludnenu zem, prosimta. A tymto exitujem z ''dialogu'', lebo nemam tolko casu vyvracat tvoj zaujaty, subjektivny a zastaraly nazor.