ja len tak že ma zaujíma že v kolkatich holky v dnešnej dobe prídu o panenstvo a že ak sú panny aký majú z toho pocit či sa hanbia za to alebo nie a tak?lebo okolie a spoločnosť ..
zalezi ako si koho zbalia, tie co poznam vsetky okolo 18-19 a s nejakym stalym a ani sme sa o nikdy tom nejak nebavili vela a podla okolia v pohode aj ked v nasej triede by sa divali divne ale tam boli magori
som bola pekne panna jak sa patrí do osemnástich. neviem prečo, len tak. potom som si povedala že už na to kašlem.
časť okolia ktorá sa ma snaží vychovávať, to nevnímala nijak, keďže sme sa na túto tému nebavili, pretože panenstvo je odo mňa stále očakávané a o žiadnej zmene nevedia.
zvyšná časť o tom zväčša nevedela nič a ak vedela, trochu sa čudovala. len trochu.
a ináč je to silno individuálna vec, poznám 15 ročné osoby ku ktorým mi fakt, že majú pravidelný sex, ide, poznám také, u ktorých si to neviem predstaviť.
som panna a nevidim na tom nic zle, horie je uz asi, ze ani nepobozkana, ale ja si za to mozem sama a celkom mi to zatial vyhovuje... nestazujem sa, no a okolie to vnima uplne normalne , teda, to okolie, co ma pozna dlhsie, aby som bola presna
ale jasné, sú aj také, čo si myslia, že keď sa v 13/14/15 rokoch nenechajú pojebať prvým, kto by ich chcel, tak budú menej "cool", to sú väčšinou tie také, absolútne škaredé, a navyše aj blbé, a o panenstvo prídu na diskotéke s nejakým ožratým zúfalcom, čo je rád, že si môže vrznúť
@coleshepter proste, ked sa niekomu pacim ale ja nie som do nho zamilovana, tak sa chudak moze snazit hociako, ale so mnou to proste nepohne :/ nechce sa mi chodis s niekym len pre telesne veci... ale obcas si hovorim, ze by som sa mala spamatat a povedat uz niekomu ano, lenze nejako mi to nejde... chapes?
@irishwoman hej ja tiež akosi takto, ja chcem len takých, ktorých nemôžem mať, a tí čo chcú mňa, tým zaradom nie hovorím...aj ke´d ma volajú dakde, tak hovorím nie ale to má už čo robiť s mojou miernou sociálnou fóbiou, nie je to normálne, ale bojím sa ľudí
@coleshepter ja som mala tiez kedysi "fobiu" som bola strasne uzavreta a teraz sa mi zda, ze sa spravam ako pubertacka, uplne sialene , len chalani ma zbalit nevedia a ja neviem byt pristupna, inak som za hociaku haluz, doslova hociaku
@coleshepter no, zacni hovorit ano raz sa nas ucitel v skole pytal, ci niekto nehce ist studovat do zahranicia, tak som povedala ano a vsetci len cumeli, nikto okrem mna nesiel alebo ked ma sused odvedla pozve na puding tak poviem ano... nie hovorim iba ak sa jedna o to, aby ma niekto olizoval... to mi pride dost prizemne...
@flysser nechápem. to už ako psychicky slabý človek musí byť, keď niečo takéto berie vážne a trápi sa pre to
@vrahina podľa mňa sa nemáš čoho báť ja keď som môjmu priateľovi povedala že je prvý človek ktorému som vôbec dovolila, aby mi dal pusu, tak mi povedal že je to roztomilé myslím že ak nemáš 30 a viac, tak to nikomu nebude vadiť
@nobile nie nemám pichača čo si to by som tu nepísala hah len ked idem na to alebo čo tak sa bojím že ked mu to poveim , že sa zasmeje alebo tak.. lebo ked niekomu poviem že som s nkým nespala tak mi to proste neverí
@flysser ludia, ktori sa najviac chvalia 'sexom' (aj ked si myslim, ze to je to iste, ako keby sa chvalili, ze si umyvaju zuby), tak ti vacsinnou nemaju nic za sebou a liecia si komplexy
Ja sa za to hanbím, aj keď som sa nehanbila do 16, ale vtedy som sa prvýrát priznala spolužiačke a jej reakcia bola: ,, To myslíš vážne?" A bola úplne šokovaná. Vtedy som sa začala hanbiť a už len samotné panenstvo je pre mňa odvtedy zábrana, keby náhodou došlo k tomu, že sa chalan spýta či som alebo nie. Keď tak nad tým premýšľam, je to hlúposť a tá spolužiačka mi vyrobila dosť komplexov ale nejak si neviem sama pomôcť. No a čo viem o ďalšej babe, tak tiež má okolo seba ,,kamarátky", ktoré ju za to odsudzujú, keď je v 17 panna.
Kazdeho je to osobna vec. Ked sa clovek citi na sex s partnerom tak do toho ide. Zalezi na tom ci ste pripraveny pretoze sex utuzuje vztah . A treba si ho vychutnat a nie jak niektore dievcata uziju si na odlahlom mieste len preto aby neboli divne a mohli sa chvalit,ze ich niekto pretiahol. To je ubohe. A okolie? Okolie nech sa stara o seba. Nech to okolie vnima akokolvek je to osobna vec dotycnej osoby. Takze asi tak.
bola som panna do 18tky..vlastne skoro 19... a hanbila som sa zato, pred spolužiakmi na strednej som sa tvárila že už nie som, aby zato neboli blbé reči... a frajer najprv tiež vobec netušil, ked som sa priznala tak na mna vyvaloval oči a nevedel čo povedať, iba ma sledoval....ale potom sa snažil byť milý, ale ja som sa vnímala zle, akoby to bola nejaka choroba, alebo rakovina a že ma zato neprijme, ale nakoniec ho to aj potešilo
@unspoken ze ta toto zaujima sebavedome baby sa to nehanbia povedat (priznat) a maju spolocnost na salame , tie menej sebavedome to skryvaju nechcu o tom hovorit a hanbia sa . V tejto dobre myslim ze je dost tazke najst nejaku co sex este nemala od 14 r . podstate zacinaju skor tie starsie si to chrania pre toho praveho
v 14tich. s priatelom som bola 2 roky. bolo to najkrajsie obdobie v mojom zivote a nelutujem toho ani nahodou. ani to lutovat nebudem. bolo to krasne, spontanne, z lasky. odvtedy som ten pocit nezazila. naozaj , viem ze to bolo skoro, ale som rada ze to bolo snim lebo sme sa mali uprimne radi a rozumeli sme si. vo vsetkom . na take sa nezabuda, vazim si toho co som snim zazila
a ty si kedy prisiel o to? odpoved bohuzial poznam ze potesi hlavne ze chalani su ovela vacsie kurvy ako holky fuck off sa vyburia lebo oni akoze mozu a potom hladaju super nevinnu pannu OMG
@kills ...kurvy preco?ja nehovorim ze holka ktora jebe od 14 je kurva...ide o to ako spolocnost tlaci na tie holky ze casto to urobia aj ked sa na to necitia...ked sa na to citia je to okej ved ...ja nikoho nehladam..ona si ma najde sama a moznoze si ma uz aj nasla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
zdržiavam sa odpovede, lebo zas budem za divňása
hanbim sa len kvoli predsudkom a jebnutemu nazoru ze vsetky 15tky su rovnake
keby nebolo okolia, ja sama som s tym absolutne zmierena, nelutujem to ani nic
berie sa to az moc vazne, je blbost si na tom takto zakladat
teda prvy sex by nemal nastat niekde na diskoteke, ale aj keby.. je to slobodna volba. co do toho ostatnych.
som bola pekne panna jak sa patrí do osemnástich. neviem prečo, len tak. potom som si povedala že už na to kašlem.
časť okolia ktorá sa ma snaží vychovávať, to nevnímala nijak, keďže sme sa na túto tému nebavili, pretože panenstvo je odo mňa stále očakávané a o žiadnej zmene nevedia.
zvyšná časť o tom zväčša nevedela nič a ak vedela, trochu sa čudovala. len trochu.
a ináč je to silno individuálna vec, poznám 15 ročné osoby ku ktorým mi fakt, že majú pravidelný sex, ide, poznám také, u ktorých si to neviem predstaviť.
nie je to náhodou vec toho dievčaťa, či je panna, alebo nie?
ale jasné, sú aj také, čo si myslia, že keď sa v 13/14/15 rokoch nenechajú pojebať prvým, kto by ich chcel, tak budú menej "cool", to sú väčšinou tie také, absolútne škaredé, a navyše aj blbé, a o panenstvo prídu na diskotéke s nejakým ožratým zúfalcom, čo je rád, že si môže vrznúť
@vrahina podľa mňa sa nemáš čoho báť ja keď som môjmu priateľovi povedala že je prvý človek ktorému som vôbec dovolila, aby mi dal pusu, tak mi povedal že je to roztomilé myslím že ak nemáš 30 a viac, tak to nikomu nebude vadiť
Okolie... Hm... Okolie to nezaujíma. Dobre, možno tak rodičov...
Kedy o to príde, tak to je už u každého individuálne. Niekto sa možno cíti v 15stke niekto až v 25. Každý je úplne iný.
Ale teda, ja zastávam názor že prvý aj posledný, preto by mal každý premýšľať o tom komu. Hneď by bol svet o niečo lepšie na tom.
Ľudia by neboli jak jebnutí z toho sexu. Určite to nie je vec ktorá by sa mala dať len tak niekomu.
Yes, I'm virgin.