@7 nič neblbne...musíš pochopiť, ze ak chceš mať aj niečo lepšie a kvalitnejšie treba trošku utrpenia vo forme vypadkov alebo menších chýb. Novy birdz ma tendeciu zlepšovať a skvalitnovať sa a nie zostať stať
@8 velky web akym birdz je si nemoze dovolit vypustit zabugovanu testovaciu verziu pre vsetkych userov. Ale na slovensku nic nove pokec to riesi podobne az na to, ze tu databaza vypadava az moc casto.
@10 včera sa tu pokusil niekto birdz hacknuť tak ze sa muselo meniť cele prihlasovanie. Teraz to funguje už tak, ze mozeš byť do jedneho konta prihlaseni len z jedneho pc (čo predtym nebolo).
Opravene, pri kazdom dalsom prihlaseni vam aktualizuje cas prihlasenia. Ja som na to zabudol vcera, ze tam este musi upravit datum a cas prihlasenia, ospravedlnujem sa. Uz to ide... !
@11 ano vsimol som si tie komentare pod clankom, ale vyhovarat sa na nejakeho "hackera", ked problemy s databazou (a vseobecne s bugmi) su tu uz nejaky ten piatok mi pride scestne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Hlavne, že ukazuje pravivo, či som vôbec online
Ked robi niekto sam to je tazko...