Zdravim ludia kupil som auto z iného okresu všetko je odhlásene.Zajtra to chcem isť prihlásiť na seba všetko mam čo je potreba len som sa zabudol opytať či treba kupno-predajnu zmluvu.Diki
» www.minv.sk/?prihlasenie-vo...
Treba aj zmluvu, doklad o zaplateni poistky, emisnu + technicku, ziadost o prihlasenie, kolky + daj si dole znacky, budes ich tam odovzdavat
toto som riesil uz dvakrat a ani raz tu zmluvu nechceli ale oba razy som ju pre istotu mal inak si priprav papier z poistovne (pzp) emisnu technicku na fizlici si zoberes papier ale bacha ze ktory lebo mne sa to nechcelo prepisovat zas ked som zistil ze mam zly a 66€ za prepis a znacky odovzdavas tiez a ten papier o prihlaseni ti musi potvrdit fizel po obhliadke vozu
Kúpnu zmluvu pri kúpe jazdeného auta na polícii nepotrebujú. Iné je to pri novom aute...Pri jazdenke stačí prepísaný TP, doklad o poistke PZP a tvoj občiansky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Treba aj zmluvu, doklad o zaplateni poistky, emisnu + technicku, ziadost o prihlasenie, kolky + daj si dole znacky, budes ich tam odovzdavat
Nájdeš tam všetko