*Koment*
Mám malý problém. Vypisoval som prihlášku na VS (už 5krát jednu)
A pomýlil som sa v zápise známok. Ale zabudol som na to a odoslal ju.
Čo mám teraz robiť? Zavolať na štúdijné a povedať im to? Nebudú si myslieť, že som to urobil naschvál?
Naozaj šlo o malú nepatrnú chybu v prepise, vymenil som riadky. Bojím sa, že ak im to poviem, tak si budú myslieť, že som ich chcel podviesť ale vážne to tak nebolo. No na druhej strane sa bojím, že ak to zistia, bude to ešte väčší problém. Poradte mi nejako prosím.
Na akú školu si si dával? Niektoré školy známky vôbec nezaujímajú. Mimochodom, nedávajú sa náhodou všetky známky potvrdzovať škole alebo triednemu učiteľovi?
na škole píšu, že sa už podané prihlášky nedajú zrušiť iba vypísať nanovo a všetko nanovo urobiť.. budú potom pozerať na staré verzie a porovnávať ich?
Bože, zavolaj tam alebo tam napíš e-mail ... myslím, že im je to absolútne jedno - pokiaľ to chceš opraviť, tak ti povedia ako to máš spraviť ... my nie sme referenti štúdijneho oddelenia (každá škola má svoje pravidla)
@llover753 porad mi čo mám robiť, opraviť to alebo vykašlať sa na to? potrebujem vedieť, či to oni nejako kontroluju alebo nie, nechcem mať zbytočne problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov