len ankety a diskusie teda tie co zalozite a uz ich nechcete tak hej ..lebo viete si predstavit ze by ste si zmazali vsetko co ste sem kedy do diskusii a ankiet napisali no teda keby to tak urobili vsetci tak by tu nic nebolo hmm
Boha už sa to tu riešilo milión krát a milió krát sa došlo k názoru že to je debilita.
človek bude reagovať na príspevok, ten sa vzápetí upraví, medzitým niekto nejaký zmaže 30 príspevkov nadväzujúcich nan zrazu nič... Nehovoriac o tom že sa tu na 100 percent nájdu borci ktorý budú tvrdiť že to a ono nepovedali. A dokáž že im že nie!
Ja si myslím, že by to mohlo byť tak, že keď niekto náhodou napr. pokašle anketu alebo tak, tak ju môže zmazať a založiť novú (a nemusieť čakať tých 6, či koľkoto hodiek). Ale zas nie, že zmazať ju až o mesiac alebo čo.
voobec ma to netrapi...ja tu nepotrebujem nic vymazavat ja nezakladam ziadne extra uchylne fora...vlastne ziadne uchylne...a nedavam ani prispevy ktore by urazali takze mne je to totaaaalne jedno
Najmä si viem predstaviť ako niekto niečo napíše, traja ľudia mu za to vynadajú, on to potom prepíše/zmaže a potom sa bude do krvi hádať že nikdy nič také nenapísal. Nie vďaka, toto naozaj neprosím...
Preklepy nie sú až tak tragické, aspoň sa na nich zasmejeme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
človek bude reagovať na príspevok, ten sa vzápetí upraví, medzitým niekto nejaký zmaže 30 príspevkov nadväzujúcich nan zrazu nič... Nehovoriac o tom že sa tu na 100 percent nájdu borci ktorý budú tvrdiť že to a ono nepovedali. A dokáž že im že nie!
jednoducho CHUJOVINA.
clovek si je zodpovedny aj za preklepy
Najmä si viem predstaviť ako niekto niečo napíše, traja ľudia mu za to vynadajú, on to potom prepíše/zmaže a potom sa bude do krvi hádať že nikdy nič také nenapísal. Nie vďaka, toto naozaj neprosím...
Preklepy nie sú až tak tragické, aspoň sa na nich zasmejeme...