@ps102 chodievala som sem každý deň pred piatimi rokmi. dávno daavno kedy si ty ani ešte nevedel čo to je birdz.... ale je to pravda 5x prihlasená, lebo ma to už moc nebavi. xD
@juicyduffis 1. je to namyslena,arogantna pi.a
2.mysli si o sebe ze aka je krasna a komu sa nepaci ten jej zavidi, pritom je to tazka anorekticka..
3.mentalny vek jej je odhadom 14-15
@hadimistr neviem ja, lebo my spolu nejak nekomunikujeme...vidím, čo sem dáva a nejak ma to nerozčuluje..nerozčuluje ma ani to, ako sa vyjadruje k jednotlivým veciam..tak neviem, či som divná alebo čo ale vidím, že večne tu s ňou má niekto problém a myslím si, že veľa ľudí sa tu prezentuje inak, ako sa prezentujú v reálnom živote, takže riešiť veci typu mentálny vek a podobne je tu naozaj zbytočné tak isto, ako je zbytočné riešiť, či je alebo nie je anorektička každopádne nehovorím, že súhlasím so všetkým, čo povie a podobne..ale nevidím dôvod na takýto prudký "hate" voči nej zo strany viacerých ľudí to je tak moj názor nejak
@klaudiqaaa prezentovala si sa, prezentujes sa ako uplna ehm.. nebudem nadavat hned z "rána".. len si mi uprimne nesympaticka ale vlastne ja ti len zavidim ci tak nejako nie?!!
@klaudiqaaa davaj si pozor s kym budes jebat az budem v ke tak budem chodit po podnikoch kym ta nestretnem,potom ta opijem,potom pojebem a pri tom minimalne vyfotim alebo natocim a dam to sem aj na fb..tes sa
@lorn evidentne hej keď si ma toľko všímaš, ja by som ani nevedela kto si keby som nemala dobrú pamäť na tváre ktoré trávili príliš veľa času v mojom profile
@klaudiqaaa hej uplne ta stalkujem nieje to o tom ze si pozeram nastenku a fotky a ty ich sem pridavas tak je celkom pravdepodobne ze si nejake vsimnem
chodil tu taký 15-ročný vegan čo mal pocit, že je nadčlovek a má najlepšie názory a potom vegan, čo prejavoval neskrývaný obdiv k osobe adolfa hitlera.....tak tí dvaja (alebo to bol ten istý??? - neviem už)
a nebol by pozitivnejsi napad zalozit forum "inteligent birdzu" (bez ironie) ako protiklad tohoto, ktory je ovela prijemnejsi ako podporovanie osocovania?
toto miesto by potrebovalo komplet vymenit, aj ked davno pradavno boli povolene registracie, nakoniec sa tu vzdy zbehne tlupa stale tych istych ludi, co sem chodia pravielne, potom tu skoro kazdemu z toho len jebe, svojim sposobom je toto najhorsi portal na webe
@hadmistr keď budeš v košiciach daj vedieť, ja sa síce do mesta nechodím opíjať ale kvôli tebe teda pôjdem už len kvôli tomu, že by birdz určite potešila fotka tvojho ksichtu btw keď ma niekto chce pozývať pijem zacapu, takže povedz mamke neh ti na vianoce dá trošku viac peňazí lebo ťa to výjde dosť draho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Si 5-krát prihlásená a už je to druhé fórum s podobným obsahom.
Čí fake si?
2.mysli si o sebe ze aka je krasna a komu sa nepaci ten jej zavidi, pritom je to tazka anorekticka..
3.mentalny vek jej je odhadom 14-15
@22 Mam dosť
@24
takí tí, čo si tvrdia svoje, aj ked to NEVEDIA zargumentovať a aj ked im 100 ludi povie, že to je no go tak aj tak si idú svoje
nebol to warhawk?
ked uz ide o jednoduche fora
ja fakt neviem aký mal nick......ja som hlavne rada, že tu tie jeho choré zdegenerované výplody už nemusím čítať
spoko ? ^___^
ale aj ja som taká debilka kus, to priznávam!