Už dávnejšie som nad tým rozmýšľala- ako vlastne človek prechladne? Čo sa pri tom v tele deje?
Ide o to, že každý vie že ak chodíte celý deň s mokrými ponožkami v topánkach, alebo ostanete v chladný jesenný deň niekoľko hodín na silnom daždi, je takmer i
neviem, mne sa to totiž nestáva.
stávalo sa mi to veľmi, veľmi dávno, ale čím lepšie som sa stravoval a čím častejšie otužoval, tým menej som mal tieto príznaky.
myslím, že je to do značnej miery o autosugescii.
a neznášam, keď sa mi vždy, keď som doma, niekto snaží nabulíkať, že keď nebudem nosiť ponožky/neoblečiem sa teplejšie/zmoknem, tak prechladnem.
neviem ale teraz sa mi to deje
proste ja prechladnem každú zimu vždy niekedy a drží ma to až do polky jari no a niekedy prechladnem aj takto na jeseň ale len keď sú psychické podmienku na piču tak ako teraz.
ale aj mňa by zaujímalo že čo tooo, sa ti proste prechladnú bunky a idú spinkať no a prídu zlé baktérie a robia ti zle :ehm:
Ochladíš sa - oslabí sa ti imunita - vírusy/bacily si prídu na svoje, a keďže hrdlo a ňufák sú náchylné, je to tadyyyy; takto som to vnímala vždy ja c: :c
mysel vela zrobi... u nas na byte teraz kazdy tyzden je niekto chori len ja nie...tak v *odvedomych rovniciach zaužívaných som na rade ja...tak už 2x somsa zobudila studena velmo a *okašlavujuca... tak som si zrobila zazvorovy čaj, a *ri *iti *redstavovala tie su*er veci ako to všetko ničí a u*lne ma do*uje živinami a olala do desať minut fit .)
*lacebo and mind*oweeer ON
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
stávalo sa mi to veľmi, veľmi dávno, ale čím lepšie som sa stravoval a čím častejšie otužoval, tým menej som mal tieto príznaky.
myslím, že je to do značnej miery o autosugescii.
a neznášam, keď sa mi vždy, keď som doma, niekto snaží nabulíkať, že keď nebudem nosiť ponožky/neoblečiem sa teplejšie/zmoknem, tak prechladnem.
proste ja prechladnem každú zimu vždy niekedy a drží ma to až do polky jari no a niekedy prechladnem aj takto na jeseň ale len keď sú psychické podmienku na piču tak ako teraz.
ale aj mňa by zaujímalo že čo tooo, sa ti proste prechladnú bunky a idú spinkať no a prídu zlé baktérie a robia ti zle :ehm:
Neznášam tie svoje potné žľazy bo to dačo neskutočné mne stačí sedieť v izbe za PC pri otvorenom okne a sa spotím
*lacebo and mind*oweeer ON
: ) god mode on
PWR DYNAMICS