@eduardzmagazinu chystat sa mozez ale stakymto pristatim ze sa tam aj dostanes vela sancu neviem ci mas ked nie si vsevedec z toho nehovorim ze nemas vedomosti k tomu ale nepoznam cloveka ktory by sa takto lajdacky na to pripravoval moji znamy sa to vsetci poctivo sa na to pripravovali a sa aj tam dostali.... takze vela stastia
@savvym ja by som sa s tym nevychvalovala lebo v dnesnej dobe ked nemas vysku si nikym.. no ked nie si milionar v tedy nemusis mat... si este prilis mlady chlapcek ked takto rozmyslas budes to este lutovat ver mi ze si nenies do skoly ked uz budes vediet co e to mizerna robotnicka praca
@eliska1234 Well, ja sa budem spoliehať na moje vševedectvo
Nie, máš trocha pravdu, zajtra začína nový mesiac, môžem sa začať oficiálne učiť. Praha volá.
hahh, tak takych ako ty poznam, skola a najma ta na Slovensku ta prinuti ucit sa neprakticke a cudzie napady, mnoho zbytocnosti. Titul je pre kazdeho ine, ale predovsetkym mate vsetci plnu gebulu aka ste elita. Dopice aj s vami. Ty budes lutovat. Ja som si uz vysku skusil, aj pracu v strese. Ja sa dokazem vzdelavat aj bez skoly, ty budes len cvicena opica, hlavne tie poziadavky, ty sa radsej uc, lebo taras. @eliska1234
@savvym ty ma uplne nepoznas a ani ma poznat nebudes ... nevies aka som a nevies ani to ci som cvicena opicka ci nie.... ja sy nemyslim ze budem nieco lutovat asi dobru pracu, uznanie a vyplatu ? asi to iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nie, máš trocha pravdu, zajtra začína nový mesiac, môžem sa začať oficiálne učiť. Praha volá.
tak vela stastia