Počujte birdzoši. Mali by sme sa na príchod tých nových pripraviť. Predsa len nevieme čo budú zač. Možno budú fajn, ale možno aj nie. Viem, mali sme tu obcas rôzne nezhody a tak, ale v tejto neistej dobe by sme si mali sľúbiť, že budeme držať spolu!
Aby sme nedovolili rozvrátiť náš Birdz svet!
A hlavne mali by sme sa niekde všetci spísať, aby sa medzi nás nemohli infiltrovať...viete také tie reči, že jaaaa som tu už 100 rokov a podobne!
To stále tomu tak veríte, že príde celkom nový b.??? V skutočnosti k tomu buď možno ani nedôjde a bude to len vyvolaný planý poplach alebo sa zmení len tým, že sa akurát tak spustia registrácie. Dokedy to nebude skutočnosť, tak neuverím a ani, čo lajkne vo fóre o birdzi admin. Však on samotný pochybujem, že za týmto tu sám stojí, zastrešuje to zrejme nejaká spoločnosť, neviem či Perex ešte alebo aká momentálne..
@kerrang „Novým vlastníkom spoločnosti P E R E X, a. s., ktorá vydáva denník Pravda a prevádzkuje webové portály pravda.sk, varecha.sk, birdz.sk, avizo.sk, moment.sk, je spoločnosť OUR MEDIA SR, a. s. Jej stopercentným akcionárom je česká spoločnosť OUR MEDIA, a. s., ktorú vlastní podnikateľ a senátor Ivo Valenta spolu s mediálnym magnátom Michalom Voráčkom,“ napísala Pravda.
@kerrang Hej...vraj nejaký český pracháč...kus ma ale irituje, že birdz je na rovnakej lodi ako smerácka hlásna trúba a niekdajšia komunistická "Pravda"
@pink 1. akože by to tu menili len pre nás hej? Že si nás tu radi sledujú a chcú aby sme sa tu cítili komfortne?
2. My sme sem prišli tak prečo by nemohli prísť úplne rovnako ďalší?
Reklama na vareche.sk, že aha tu to tiež niekedy dobre vrie ako doma vo Vašom kotli a hneď je tu kopec nových!
1. Už roky sa sľubuje nový birz, preto byt skepticky je podľa mňa na mieste.
Písal sa rok 2019 (opravte ma) kedy sa sľubovalo všetko nove a oni to ešte dorazili tým, že zrušili registrácie.
2. Ja som nikde nepísala, že by tu nemohli prísť iní. Za predpokladu, že opäť spustia registrácie, nevidím tento portál ako další pokec, ktorý ma uz aj tak za sebou svoje
“zlate časy” v rámci Slovenska myslím, bude to stále uzavretá mala komunita. Aj keby sa to stalo
To, ze sa zmenil vlastnik, neznamena, ze sa niečo zmení. Isto to nekupovali preto, aby isli inovovať birdz.
A čo vy viete, ked by aj nahodou, tak to tu mozu tak prekopať, že sa vam to nebude páčiť a prestanete sem chodiť. Kolkokrát ma prostredie odradilo pri inovovani dizajnu. Aj ten fb co je je na prd oproti tomu co bol.
A keď by nahodou k tomu došlo. Tak si nemyslím, že sem ľudia neprídu. Už len keď vyhladávas v googli tak ti nachádza názvy fór z birdzu
Zistovali sme, vlastník Birdzu je od roku 2008 vydavateľstvo PEREX, ktoré v tom čase patrilo britskému mediálnemu domu Northcliffe International až do roku 2010, odkedy mal PEREX nových vlastníkov. Česká OUR MEDIA a.s. kúpila celé vydavateľstvo PEREX a.s. v marci 2018. Samotny Birdz.sk patri do PEREXu od 2008. Čiže sa nejedná o predaj/kúpu Birdzu, ale celého vydavateľstva do ktorého patrí viac značiek. Najväčšie su Pravda či vyššie spomínaná Varecha.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A hlavne mali by sme sa niekde všetci spísať, aby sa medzi nás nemohli infiltrovať...viete také tie reči, že jaaaa som tu už 100 rokov a podobne!
BIRDZ.SK je komunitný portál pre študentov, teenagerov a mladých ľudí. BIRDZ® je registrovaná ochranná známka. Copyright © 2000-2015 PEREX, a.s. a jednotliví autori používateľského obsahu. Všetky práva sú vyhradené. Študentský portál BIRDZ v roku 2000 založil študent Tomáš Abaffy. BIRDZ.SK je od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
2. To fakt tu každý očakáva masívny príchod ľudí?
2. My sme sem prišli tak prečo by nemohli prísť úplne rovnako ďalší?
Reklama na vareche.sk, že aha tu to tiež niekedy dobre vrie ako doma vo Vašom kotli a hneď je tu kopec nových!
Písal sa rok 2019 (opravte ma) kedy sa sľubovalo všetko nove a oni to ešte dorazili tým, že zrušili registrácie.
2. Ja som nikde nepísala, že by tu nemohli prísť iní. Za predpokladu, že opäť spustia registrácie, nevidím tento portál ako další pokec, ktorý ma uz aj tak za sebou svoje
“zlate časy” v rámci Slovenska myslím, bude to stále uzavretá mala komunita. Aj keby sa to stalo
A čo vy viete, ked by aj nahodou, tak to tu mozu tak prekopať, že sa vam to nebude páčiť a prestanete sem chodiť. Kolkokrát ma prostredie odradilo pri inovovani dizajnu. Aj ten fb co je je na prd oproti tomu co bol.
A keď by nahodou k tomu došlo. Tak si nemyslím, že sem ľudia neprídu. Už len keď vyhladávas v googli tak ti nachádza názvy fór z birdzu