Rada by som menila, to najhoršie čo som mohla mať Head&Shoulders Prv pomohol, keď sa mi po dlhom čase začali tvoriť lupiny,ale po dobrom výsledku prišiel zlý,ozaj je veľmi chemický až príliš mi vlasy poškodzuje a prichádzam o ne.
ja pouzivam od alverde breza-salvia na citlivu pokozku a nemozem si stazovat, vlasy super a je to prvy sampon, po ktorom ma neskriabe cela hlava, cize ja alverde silno odporucam, ale to je vlastne aj jedno, kedze kazdy na tie sampony reaguje inak
Na Dixi som našla najlepšie recenzie takže asi siahnem po ňom dúfam že mňa až tak hlava z neho svrbieť nebude kedže alergiu nemám chvalabohu na nič ani na šampóny, ešte sa rozhodnem priamo v DM, ešte sa mi pozdáva od ALPY- Luna lopúchový, Lavera, ale tie málo kto pozná zatiaľ dakujem
ja som tiež mala problém s chémiou v bežných šampónoch, preto som začala objednávať na pevonii, čo je prírodná kozmetika a tá mi nespôsobuje žiadnu zlú reakciu...tak treba vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(i keď je pravda že v porovnaní s H&S, čo má v sebe snáď viac peniacich zložiek ako pena do kúpeľa...)
a ja Dixi a Alverde striedam
musíš len ty vyskúšať,čo ti sadne najviac
ja mám už druhý krát šampón odtiaľto » www.hanashop.sk/... a som spokojná