Nieže prišiel,lebo to už kedysi vravel 3t.m., ale ja som na to zabudol a objavil až dnes.Láska sa naozaj vynútiť nedá.Aspoň tá pravá,skutočná.Zistil som to až dnes na vlastnej koži.Teraz viem, že láska na prvý pohľad takmer neexistuje.Musí to byť náhoda.A
ta isto ze nepride len tak......musis ju nekde stretnut to je jasne ale inac mas pravdu....
nikdy sa o lasku prilis nesnaz,lebo potom si strasne sklamany ked ta opusti,a aspon mna strasne trapi ked niekoho chcem a ten si potom z vami moze robit co chce vyuzivat atd. tolko odkaz pre ostatnych
ak tomu veris tak si blazon nic take ako skutocna laska nie je clovek je s clovekom pre tri veci maju sa o com bavit,pritahuje ich to k sebe ako magnety,nikto nechce byt sam a skoncit na ocot to je cela velka filozofia! raz som sa neuveritelne inteligentneho cloveka spytal: nechodist s nou len aby si nebol sam? a on povedal ved nato su spolu dvaja ludia aby neboli sami! ja v tom vidim dva vyznamy realnejsi je bohuzial ten menej idilicky a pri pomysleni ze ludia sa nechavaju oblbnut prihoretimi recami postihnutich krestanov je mi na zvracanie tod moj nazor neber si to osobne
Ale ba. Skutocna laska urcite je... Dakde... Nooo ku mne este neprisla, ale to ma este kooopu casu.... To uvidis napriklad ked najdes dakeho dadka a babku, ktori si pokrivkavaju po namesti a drzia sa pritom za ruky a zalubene sa na seba pozeraju aj po kope rokov co su spolu ... Blbe je ze nie kazdy ju najde, a nie kazdy si ju udrzi... Treba hladat
ano verim ze po mnohych rokoch spoluzitia moze vzniknut cit ktori sa podoba laske aj moji stari rodicia su velmi zalubeni ale podla mna ide len o cit ktori vznikne casom ako ked si napriklad oblubis kamosa kamosku lebo ste toho spolu uz vela zazili atd...
Mno ja som na lásku takysto neveril, ale začínam veriť ... a sám pociťujem jej moc ... v škole je jedno dievča vždy sa mi páčilo ale niako obzvlášť ako ostatne ... mno ale to sa zmenilo asi pre 2 týždnami ked mi jej kamoška povedala že sa jej páčim ... mno a bum iskra ... pocitil som nádej že by som mohol nájsť nejaku spriazdnenú dušu ešte sme si navzajom nevyznali čo k sebe citime pretože ani jeden nemá odvahu spraviť prvý a zároven najdôležitejší krok, ale ja verím že časom sa určite damé dokopi ... čí je to láska ? to zatial neviem ale z mojej strany určite pretože neuplinie jediná minuta kedy by som na nu nemyslel, vždy ked ju vidím sa mi rozbuší srdce a začnem mať divný pocit v žaludku, ake si chvenie (určite ste o tom už počuli o tychto priznakoch lásky nikdy som im neveril ale teraz už verím)....
a tak dufam že som možno našiel tu pravú...
aj ked som sa vždy riadil pravidlo
JE LEPSIE LASKU NEHLADAT AKO POTOM TRPIET PO JEJ STRATE - čo je svätá pravda
Zdravicko, celkom zaujimava tema a pre mna hlavne velmi aktualna. Jeden cas som si myslel ze laska je len chemia, kedy sa ludia navzajom pritahuju a je to silne, no po istom case to vyprcha. Mozno je v tom kusok pravdy, pretoze ta laska vzdy nejakym sposobom aspon docasne vyprcha ale ked ju potom stratis tak zistis co je laska. Myslel som si ze toho cloveka uz ani nelubim no stratil som ho a dnes uz viem ze som sa mylil. Ludia vazte si cloveka, ktoreho lubite lebo ked ho stratite tak je to velmi zle. Ja som sa tam teraz ocitol a neprajem to nikomu.
Inak k tejto teme asi len tolko ze ja osobne verim na pravu lasku, resp. verim ze stretnem cloveka, ktory mi bude vyhovovat vo vsetkych smeroch pretoze muz a zena su dve rozdielne pohlavia, ktore vsak patria k sebe a nevznikli sme preto, aby sme sa obchadzali. Kazdemu ta jeho prava beha po tomto svete, je len otazka casu kedy ju najde.
No, ja si myslím, že pravá láska naozaj existuje, len my ľudia si myslíme, že už sme ju konečne našli a potom ked nás tá dotyčná osoba opusí, sme veľmi sklamaní a myslíme si, že pravá láska nie je.
Ale ja verím, že na zemi má každý tú svoju polovičku, len to možno trošku dlhšie trvá kým sa stretnú. Ten, kto ju našiel, je fakt najšťast
presne tak, lasku netreba nahanat staci sa len pozriet okolo a niekto, kto by vedel opatovat city sa najde,staci sa iba dobre pozriet.laska je zaujimava vec a je to nieco zvlastne. na 1 str. ta vynesie az do 7 neba. ale ako vysoko ta dostala hore tak, ta aj tak hlboko dostane dole. kruta realita ale vzdy sa oplati riskovat a pokusat sa ist do neba :o) a prava laska? ved na zaciatku boli muz a zena spojeni v jedno. a potom ich rozdelili lebo boli az moc idealny. tak teraz staci uz len najst tu svoju druhu polovicu a prava laska je hned tu. nestaci len lasku dostavat. treba sa o nu aj starat a vyvijat.nie je pekne ju pouzivat ako zbran na toho druheho, ci ju stale iba chciet a nic nedavat spat.
ako mozeme vlastne charakterizovat, co je to ta prava laska.da sa to vobec aspon vseobecne charakterizovat? ci je to iba nas ideal, ktory vlastne neexistuje, ved nic nie je idealne, tak preco by mala byt laska.podla mna ta uplne prava laska nie je ale existuje nekonecne vela velmi blizkych lasok k tej pravej(cize limita priblizujuca sa k pravej laske). a potom sa uz iba clovek rozhodne pri ktorej tej "nepravej" da to slovo PRAVA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nikdy sa o lasku prilis nesnaz,lebo potom si strasne sklamany ked ta opusti,a aspon mna strasne trapi ked niekoho chcem a ten si potom z vami moze robit co chce vyuzivat atd. tolko odkaz pre ostatnych
a tak dufam že som možno našiel tu pravú...
aj ked som sa vždy riadil pravidlo
JE LEPSIE LASKU NEHLADAT AKO POTOM TRPIET PO JEJ STRATE - čo je svätá pravda
Ale ja verím, že na zemi má každý tú svoju polovičku, len to možno trošku dlhšie trvá kým sa stretnú. Ten, kto ju našiel, je fakt najšťast
nejší človek pod slnkom.
ako mozeme vlastne charakterizovat, co je to ta prava laska.da sa to vobec aspon vseobecne charakterizovat? ci je to iba nas ideal, ktory vlastne neexistuje, ved nic nie je idealne, tak preco by mala byt laska.podla mna ta uplne prava laska nie je ale existuje nekonecne vela velmi blizkych lasok k tej pravej(cize limita priblizujuca sa k pravej laske). a potom sa uz iba clovek rozhodne pri ktorej tej "nepravej" da to slovo PRAVA.