hocjake motorove vozidlo vykon realne o nejake percento nizsie ci vyssie, to ze na litrovej motorke nejakym sposobom zajebes vykon na 10kW ti nedava povolenie na nej chodit
Edisek a Majo to je tak ked o niečom ani netušite a komentujete len koli vam som si spravil tento nick aby som vam mohol dokazat že škrtenie je uplne bezna vec.... škrtilo sa na 25kw teraz je už od 17 aleb o 18 januara povolene na 35kw.....a teraz k k tebe kajooooo prepač nechcelo sa mi ratat tie ocka kolko ich maš....da sa to iba v česku myslim už som sa o tom infomoval v honde aj v suzuky o kawasaki neviem ale v honde to robia na počkanie a daju ti aj licenčny list o tom potom stači prepisat vykon do TP ..... moto to neniči to ti len obmedzi otačky na polovicu.....a da sa to dat dolu ovšem potom to je už nezakonne ked ti nesedi vykon v tp s vykonom masiny pokial to maš priškrtene naozaj a certifikovanou firmou tak je to ok....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale teraz k veci, vie niekto viac?
ty sa priskrt doma na luster
» forum.autobazar.eu/znizenie-vykonu...
» motoride.sk/?P=phorum&tema=...
hocjake motorove vozidlo vykon realne o nejake percento nizsie ci vyssie, to ze na litrovej motorke nejakym sposobom zajebes vykon na 10kW ti nedava povolenie na nej chodit
» motocykle.bazos.sk/cestne/?hledat=...