keď som fajčila, mama to tušila ale nedávala mi najavo, že o tom vie...potom som prestala a začali vtípky ako: "došli mi cigarety, nepožičiaš mi nejakú?" a to mi bolo potom jasné, že mamka celý čas vedela o tom, že fajčím, len sa mi do toho proste nestarala a nakoniec rozum zvíťazil nad zlozvykom a už nefajčím, aj keď mám niekedy strašnú chuť si zapáliť
ja si myslím, že to všímavý rodič odpozoruje časom a potom už je len na rodičovi aký postoj zaujme, ja som rada, že sa moja mamka zachovala takto a nevyhadzovala mi to na oči nech prestanem atď
vtipna story. moj maly surodenec mal super zvyk hrabat sa mi v kabelke a vzdy ako prve vytiahol krabicku cigariet, pricom tam mal dost toho na vyber, co mohol vytiahnut.
potom som uz len na cely dom pocula "ja ju zabijem!!"
moja mama na to prišla, aj keď nefajčím dosť napéčko pocit, keď som jej aj potom povedala, že som skúšala, ale sú to hrozné sračky a nebudem si s tým ničiť telo a ona mi pomály ani neverí
Ked som parkrat fajcila neplnoleta nikto na to neprisiel lebo proste tych parkrat sa to dalo zmenezovat tak ze som nejak vyvetrala bundu ked,neboli doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja si myslím, že to všímavý rodič odpozoruje časom a potom už je len na rodičovi aký postoj zaujme, ja som rada, že sa moja mamka zachovala takto a nevyhadzovala mi to na oči nech prestanem atď
potom som uz len na cely dom pocula "ja ju zabijem!!"
a bolo vyriesene
ja nefajcim, ale brat hej a otec sa bud robi ze to neciti, alebo nema cuchove bunky