ja mám vždy náladu a chuť
teda, keď ma nejako naserie a potom sa chce týmto spôsobom udobrovať tak sa tvárim, že nemám chuť ale on už vie aké dotyky na mňa platia a hneď je to
áno, samozrejme, lebo súčasťou tej hry je že mám možnosť ju "zviesť" do niečoho viac/toho čo chcem a ona má samozrejme možnosť to ignorovať/odolávať a ako bonus takým spôsobom je tá hra omnoho zaujímavejšia
ešte sa mi asi nikdy nestalo, že by som nemala chuť
skôr naopak - môj posledný ex, keď chodil unavený z roboty, tak moc nemal náladu na to...a ja som potom bývala smutnučká..
čo ja viem, rozhovory neuznávam...radšej som, keď ma žena chytí za vtáka a hneď pristupujem na jej hru...že som sa musel tak sprosto vyjadriť... ani ja som sa jej nikdy nepýtal...
@antifunebracka haha, si si vsimol?
co ja viem, mne to pride normalne... nevidim dovod na to aby baba co ma aspon priemerne schopneho chalana odmietala sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teda, keď ma nejako naserie a potom sa chce týmto spôsobom udobrovať tak sa tvárim, že nemám chuť ale on už vie aké dotyky na mňa platia a hneď je to
skôr naopak - môj posledný ex, keď chodil unavený z roboty, tak moc nemal náladu na to...a ja som potom bývala smutnučká..
ha, ha, ha
ešte žiadna mi nepovedala nie
co ja viem, mne to pride normalne... nevidim dovod na to aby baba co ma aspon priemerne schopneho chalana odmietala sex