Myslím si,že je to skôr o povahe.Ženy sa vo všeobecnosti považujú za nežnejšie,oveľa citlivejšie,éterickejšie stvorenia ako muži a väčšina nemá toľkú odvahu vyjadriť svoju nadržanosť tak úprimne a verejne ako muži.
Neviem ako si na tom ty,ale ja osobne by som mala problém,nech už mám oproti sebe akéhokoľvek príťažlivého muža,povedať mu "Chcem mať s tebou dnes večer sex,lebo si strašne jebavý"
Nevylučujem že nenájdu sa aj také,ale hovorme o žene ako takej,žene ako žene,nie žene ako mužatke,žene ako nynfomanke,žene ako...atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Severný a južný pól magnetu sa vzájomne priťahujú. Akýkoľvek magnet priťahuje železné predmety.
A nie všetky ženy sa obliekajú ako fĺandry
@kosmiklove no hej ale tá konkurencia je kôli tomu aby si zbalili chalanov akých chcú
len s tým rozdielom, že ženy o tom nehovoria
.. vzdy zavisi od osoby a nie podla toho,akeho je pohlavia
@lawey ale v pubertálnom ano
@sven a kačka robí kač, kač a nie kvak, kvak to robia hnusné žabiská
nie nebol si tam!!!!
v tomto isto nie ale predtym neviem neviem
Myslím si,že je to skôr o povahe.Ženy sa vo všeobecnosti považujú za nežnejšie,oveľa citlivejšie,éterickejšie stvorenia ako muži a väčšina nemá toľkú odvahu vyjadriť svoju nadržanosť tak úprimne a verejne ako muži.
Neviem ako si na tom ty,ale ja osobne by som mala problém,nech už mám oproti sebe akéhokoľvek príťažlivého muža,povedať mu "Chcem mať s tebou dnes večer sex,lebo si strašne jebavý"
Nevylučujem že nenájdu sa aj také,ale hovorme o žene ako takej,žene ako žene,nie žene ako mužatke,žene ako nynfomanke,žene ako...atď.