BTW podla mna by stalo za uvazenie zabudovat do birdzu nastavenia "sukromia" a to jednoducho, ze blogy, fotky, statusy (diskusie a ankety pravdepodobne nie, aby sa zachoval verejny diskusny priestor) by mali pred uverejnenim alebo aj spatne po levely "len
ja som práve také niečo čakala od nového B, teda minimálne možnosť schovania svojej webky pred ľuďmi mimo birdzu, zase ale ak by sa dalo nastaviť ukazovanie niečoho len svojím priateľom alebo konkrétnym užívateľom tak by to bolo asi príliš, sa bojím že by sa potom všetko strašne zosúkromnilo a zmenila by sa podstata birdzu. možnosť schovať veci pred verejnosťou a prípadne pred všetkými okrem seba (ak si chcem napríklad nechať nejaký status aj so zaujímavými komentármi, ale nechcem aby ho každý videl) by bola fajn.
@burble dat moznost volby sukromia ludom je podla mna vcelku fajn pravo ... a je to zabehane naozaj kadetade ... napriklad aj pokecove albumy, ked uz FB ako priklad nestaci
akoze, prakticky mi to je dost jedno, lebo no, kto neregistrovany by si tu cital blogy, a moji kamarati ani znami nemaju moj nick ani nevedia o tomto tu, takze si to tu nechodia citat
@matwejo nie je to zlé, len neviem či to patrí na B - mne sa tu vždy páčilo že všetci vidia všetko, že proste nikto nič nemá len pre ľudí čo pozná a zaujímavejšie diskusie vznikali a tak.
ale keď si tak vezmes... birdz nemusí byť ako ostatné stránky..
sice súhlasím, že nejaké sukromnejsie veci je lepšie schovať pod zámok , ale tak take veci sa mozu dať aj na iné portaly ..
fakt by mi stačilo ak by neregistrovani tu nemali možnosť si prezerat, kradnúť tvorbu (sice to môže urobiť aj keď sa sem regne) ..tak by som k tomu pridal takú ochrannú známku aká bola na fotkach s logom.. ale dal by som ju cez celú fotku (takú priesvitnu)..
@luxie tie novinky maju svoju podstatu uz v starom birdze (vtedy si tu asi este nebola), kde si ludia mohli prezerat, v akej ankete/fore sa vyjadrili. samozrejme, vtedy to nebolo viditelne pre vsetkych. Cize za tie novinky som napriklad ja, tomasovi vdacny ale spravil by som to tak, aby boli verejnosti ukryte. co na to vravis @tomas ?
@trdelniiiq ja som tu tak s prestávkami už od roku 2008 tuším
ale j, súhlasím, nech je to skryté a vidí to len ten komu ten profil patrí, príde mi to strašne stalkerské.
@trdelniiiq našla som starý profil a že 16.9. 2008 tak pozor! ale zdá sa mi, že už možno aj skôr som sa tu registrovala na nejakom inom profile ale nie som si istá to bolo pred x rokmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je zle dat ludom volbu?
zaujimavejsie diskusie vznikat budu, ved budu verejne
alebo mas na mysli provokacne fotografie/blogy ?
well, provokacne fotky/blogy su to co robi birdz birdzom?
sice súhlasím, že nejaké sukromnejsie veci je lepšie schovať pod zámok , ale tak take veci sa mozu dať aj na iné portaly ..
fakt by mi stačilo ak by neregistrovani tu nemali možnosť si prezerat, kradnúť tvorbu (sice to môže urobiť aj keď sa sem regne) ..tak by som k tomu pridal takú ochrannú známku aká bola na fotkach s logom.. ale dal by som ju cez celú fotku (takú priesvitnu)..
ale j, súhlasím, nech je to skryté a vidí to len ten komu ten profil patrí, príde mi to strašne stalkerské.