milujem podobne ´otvorene´ diskusie, kde sa ocakava ako sa vsetci prizname k uletom typu: ja a cely hokejovy tim ... a samotny autor neprezradi nic kazdopadne take diskusie maju velku buducnost
dpc, ze na citorine?? ste vy normalny?? vam by sa lubilo, ze na mieste posledneho odpocinku by vam tam kefovali nejake nadrzane decka?? ved to je nechutne...
ale inak k teme boli to rozne miesta, rozne polohy a naj bolo do 8
skoro vsetko "normalne" hehe...sex je pre mna uzas hlavne ked mozem robit dievcatu co si ona zaziada ... podla jej predstav ...to je pre mna mnam mnam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
7. viac by si ma vydesil ak by si napisal , ze hladas nejaku jedenastku tak i len poviem ... chces sa hrat na ucitela?
ale jo jo... odskusanu mam klasiku, par uletov a vazne uvazujem nad cimsi uletenejsim v style trojky to aby som aj ja bola in a v teme
V takychto veciach som otvorena a neham sa nahovorit, ale co sa tyka trojky a podobnych veci tak to nehrozi...
BTW: anal je hnus
anal ... to mi je proti srsti...oral je klasika...a super je zo slahackou...
ale inak k teme boli to rozne miesta, rozne polohy a naj bolo do 8
ked musis tak musis
Čakáte, že sa niekto prizná, že po večeroch strká kokot do výfuku?