Zdravím Vás
Mám problém s autom a chcel by som sa informovať čo mám robiť.
Takže na aute mi prepadla v novembry 2013 STK a EK. Doteraz som ju nespravil. Auto má ešte poistenie do mája.
Chcel by som auto dať zošrotovať, a chcem sa spýtať či mi nepríde n
Pokuta za neplatne kontroly je okolo 300 eur a moze ti prist do 5 rokov, aj ked auto nejazdilo. Odtiahnes ho na srotovisko a tam ti vystavia protokol o likvidacii auta, s nim pojdes na inspektorat donesies im znacky a protokol, oni ti auto odhlasia za 5 euro a tym to konci....ale pokuta od obvodneho uradu ti prist moze aj potom
@spixik to je jedno ci ich urobi, pokuta moze prist do piatich rokov.
@slapik jasne,je mozneze nepride. Ked budes mat stastie tak ti nrpride nikdy. Preto urobis najlepsie pokial to zosrotujes cim skor.nejake veci z auta dat prec mozes.
@slapik Proste choď na šrotovisko, tam ti dajú papier o zošrotovaní so značkami a tým papierom pôjdeš na políciu kde ti auto odhlásia. Potom do poistovni, že chceš odhlásiť poistku.
Ja si nemyslím, že by si dostal za niečo pokutu.
daj auto zošrotovať a nahlás na políciu že ti ho ukradli a oni potom majú nejakú dobu na pátranie lenže nenájdu ho takže ti príde len papier že sa nenašlo a bla bla
proste takto sa ho zbavíš a ešte zarobíš na šrote ...ak ho sám rozoberieš a vytriedaiš hliník , meď a železo tak môžeš v pohode aj 250 evri zneho mať
neplač nič auto odhlas a vybavene,z evidencie.aj v poistovni to náhlás...a auto bude bez tabuliek následne musis dat auto zosrotovaťa doklad dat polici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a čo si môžeš z auta zobrať? lebo je tam pár vecí nových
@slapik jasne,je mozneze nepride. Ked budes mat stastie tak ti nrpride nikdy. Preto urobis najlepsie pokial to zosrotujes cim skor.nejake veci z auta dat prec mozes.
Ja si nemyslím, že by si dostal za niečo pokutu.
daj auto zošrotovať a nahlás na políciu že ti ho ukradli a oni potom majú nejakú dobu na pátranie lenže nenájdu ho takže ti príde len papier že sa nenašlo a bla bla
proste takto sa ho zbavíš a ešte zarobíš na šrote ...ak ho sám rozoberieš a vytriedaiš hliník , meď a železo tak môžeš v pohode aj 250 evri zneho mať