Zdravim..kamarat jednej babe nabuchal do hlavy omne sprostosti..ona velmi dobre vie,že on odrbáva ale neviem prečo mu veri..nedá sa vytiahnuť von,na spravy odpovedá totalne blbo..čo mam robiť ?
@yuri88
Poznal som iba jednu babu ktorá keď povedala "nestaraj sa" tak cez ňu nikto neprešiel ani keby si s ňou neviem čo robil a keď sme ešte viac naliehali tak bola ešte viac naštvaná.
No ak vie že ju odrbáva, a necha sa odrbávať (pozor nemýliť s českým slovom drbať) s tým nespravíš nič, len čakať do vtedy kým "nespadne na hubu" a neuvedomí sa
Vytrhni kamarátovi vajcia, a sprav si z nich klopátko na dvere ...
Nie vážne tak teda ..."kamarat jednej babe nabuchal do hlavy omne sprostosti" ...Určite je to kamarát ? Skús to premyslieť...
A ďalšia vec ..".ona velmi dobre vie,že on odrbáva ale neviem prečo mu verí" ...Nad tým už nepremýšľaj, ak ona sama vie že je to chalan ktorý rád klame, a aj napriek tomu mu verí VIAC ako tebe.....Je to viac než zlé.
Zober to troška s úsmevom, ona neskôr zistí kto mal pravdu.
@karbyhokonstanta no kamarat..neni to kamarat taky aky iny..tento "kamarat" ukradol rodine bicykel zo stolu cigarety..odrbával ju že ma moje heslo na FB a ona mu to zožrala..neviem čo jej mam povedať
@yuri88 No tiež si myslím že to asi nie je tvoj kamarát, pretože toto si kamaráti nerobia. A čo sa týka toho dievčaťa, kašli na ňu... Starý bude ešte toľko žien, že ti až do plaču bude ..Uvidíš, proste na ňu drb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Poznal som iba jednu babu ktorá keď povedala "nestaraj sa" tak cez ňu nikto neprešiel ani keby si s ňou neviem čo robil a keď sme ešte viac naliehali tak bola ešte viac naštvaná.
No ak vie že ju odrbáva, a necha sa odrbávať (pozor nemýliť s českým slovom drbať) s tým nespravíš nič, len čakať do vtedy kým "nespadne na hubu" a neuvedomí sa
Vyser sa na ňu a choď von radšej s nejakou inteligentnejšou (a krajšou, ktorá vie aj variť), ktorá má o tak super chalana, akým si ty, väčší záujem
Nie vážne tak teda ..."kamarat jednej babe nabuchal do hlavy omne sprostosti" ...Určite je to kamarát ? Skús to premyslieť...
A ďalšia vec ..".ona velmi dobre vie,že on odrbáva ale neviem prečo mu verí" ...Nad tým už nepremýšľaj, ak ona sama vie že je to chalan ktorý rád klame, a aj napriek tomu mu verí VIAC ako tebe.....Je to viac než zlé.
Zober to troška s úsmevom, ona neskôr zistí kto mal pravdu.
*laifu= life
*waifu= wife
tak asi nevie....