Ahojte chcela by som sa opýtať či je v pohode ked si dá chalan kondóm a on hned skludnie?? môže to byť tým že to robil prvý krát????? spraví sa to nejak časom??? ďakujem za rady
jasne v poho...toto zazila kopa ludi...prvy sex je proste strasna haluz podla tych zazitkov, co poznam...od takehoto niecoho az po zaseknutu predkozku v strojceku na zuboch Proste nezvyk a stres, to prejde. Najlepsie bude, ked ho predtym nadrazdis tak, ze by pretiahol aj zastrcku
cital som kedysi vynikajuci vyrok: "viete preco po svete beha kolko debilnych deciek? pretoze inteligentna baba neskoci na vetu "stihnem ho vcas vytiahnut" "
Guma a vtak je pre mna nemyslitelna kombinacia. Mam uz co to odsexovane, no toto my takmer vzdy pokazilo naladu... Myslim si, ze sa to nestava len pri prvom sexe (pri prvom sexe som mal skor ine problemy )
joj hej hej ...somariny , kus sa nauč jak to funguje a maš po probleme , ovulacia -14.deŇ cyklu ...vajičko je schopne oplodnenia len ďalšich 17-24 hod ,zase spermie v tele ženy prežiju 24-48 hod = odpuste si sex od toho 12-16 dňa a mate po probleme ...či to sme fakt take zvieratka že bez toho nevydržíme
@29 aky odbornik na zensky cyklus.. keby to kazdej chodilo na minutu presne aj bez HAK, tak nepoviem.. maloktora baba sa moze spoliehat na plodne a neplodne dni...
no nieje to nic problematicke a v podstate skoro normalne...ale da sa to napravit z kondomami na bezny sexik ale maju taku specialu lubrikacnu vrstvu na predlzenie a oddialenie erekcie...uz coskoro v ponuke na www.erotictools.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
U mňa je to ale spôsobené nepríjemným kondomovým zážitkom z minulosti,
Inak ich neznášam!