Ahoj.Mám problém že ked si vlasy vyžehlím vždycky sa mi jedná stranna vlasov akokeby jej končeky natočia.čo s tým aby sa mi tak netočili? vyzerá to ako topogán že od hore je to rovné a dole je to take do hora vystreté čo s tým? ) )
@fakitka No áno je to možné.. Pretože ja som bola ostrihaná do postupna..No raz sa mi do vlasov zalepila žuvačka nedalo sa to vybrať tak som to nožničkami odstrihla a teraz mam tu vlasne odstrihnutu časť rovno a tu druhu do postupna.A mám problém len s tou časťou čo mam odstrihnutu rovno DD
@decay a kde to kúpim? a myslíš že mi to pomôže aby som nemala také vlasY? myslím tu stranu jednu aby som ju mala peknu rovnu a nie dole taku zahnutú do hora
@puro789 ja to mam od svojej kadernicky, tak mozno by si mohla pozriet niekde v kadernickych salonoch, pripadne na nete sa urcite da najst a zrejme aj lacnejsie
podla mna by ti to pomohlo.. ono to ozaj pekne zafixuje, cize to bude drzat tak, ako si to vytvarujes.. cize ak to prejdes zehlickou, malo by to ostat pekne rovne.. mne to pomaha a hlavne v zime, ked snezi alebo prsi, stale ostanu rovne a vobec neskuceraveju spat
a citam teraz popis ze "jemny fixacny lak pre extremny lesk suchych zcitlivenych vlasov" cize ti ich este aj vyzivy a doda lesk!
inač kočky ak potrebujete odbornicke rady tak chodte na .zdravie.sk tam je forum napiste otazku a odbornici vam budu odpisovat .lebo šak vidite reakcie niektorych ludi..
Neviem, ako to je v tvojom prípade, ale zvyknú sa točiť tie najviac rozštiepené..a záleží aj od toho, či soi vlasy žehlíš správne, niekedy si neuvedomuješ, ale každú stranu ýžehlíš iným ťahgom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
O.o
presne tento -->
podla mna by ti to pomohlo.. ono to ozaj pekne zafixuje, cize to bude drzat tak, ako si to vytvarujes.. cize ak to prejdes zehlickou, malo by to ostat pekne rovne.. mne to pomaha a hlavne v zime, ked snezi alebo prsi, stale ostanu rovne a vobec neskuceraveju spat
a citam teraz popis ze "jemny fixacny lak pre extremny lesk suchych zcitlivenych vlasov" cize ti ich este aj vyzivy a doda lesk!
ale ak by si sla napriklad do BA ako vylet, ak si teda z hlohovca tak v auparku maju aj samostatnu Kerastase predajnu akurat zistujem