Baby, minule som si normálne umyla vlasy,osušila... nemala som čas tak som ich dala do copu.Po pár hodinách som ich rozpustila ...boli tak mastné,otras proste.Síce sa mi dosť rýchlo mastia vlasy ( umývam tak raz za 2 dni ) ale toto som ešte nezažila.Už s
neboli ešte mokré?
alebo nepoužila si predtým nejaký olej? z toho som mala aj ja mastnú hlavu za pár hodín...
a inak, aj ja mám s tým problém, tiež by som potom privítala nejaké tie rady
to sa mi niekedy stane keď si poriadne nezmyjem masku na vlasy, alebo keď si dám veľa nejakého prípravku čo sa má dávať do mokrých vlasov a tie potom neuschnú len sú zamastené
@2
aj mne sa obcas stane, ze vlasy akoby zle zmyjem, alebo, ja napriklad nemozem nechavat vlasy zabalene v uteraku dlhsie, ako 5 minut, inak sa rychlejsie zmastia a spravia sa lupiny. tym chcem povedat, ze kazde vlasy mozu byt citlive na nieco ine.
ja mam super skusenost so suchym samponom, ako seriozne, take odmastene, pekne vlasy nemam ani ked si dvojito nasamponujem vlasy pri umyvani. vyskusaj.
obcas sa to aj mne stalo..ked som si ich slabo umyla, resp ked som na ne pouzila detsky sampon ale tiez sa mi chytro mastia..doteraz som neprisla na recept ako na to..vraj pomaha ked si ich umyvas iba cistou vodou,prvy mesiac su nic moc, mastne a bez objemu, ale potom by sa vlasy mali uz menej mastit a mali by byt lesklejsie a krajsie celkovo..na nete sa dost o tom popisalo,ale co je na tom pravdy uz neviem..aj som to chcela vyskusat ale nemala som nervy uz po prvom zmyti to bola katastrofa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo nepoužila si predtým nejaký olej? z toho som mala aj ja mastnú hlavu za pár hodín...
a inak, aj ja mám s tým problém, tiež by som potom privítala nejaké tie rady
aj mne sa obcas stane, ze vlasy akoby zle zmyjem, alebo, ja napriklad nemozem nechavat vlasy zabalene v uteraku dlhsie, ako 5 minut, inak sa rychlejsie zmastia a spravia sa lupiny. tym chcem povedat, ze kazde vlasy mozu byt citlive na nieco ine.
ja mam super skusenost so suchym samponom, ako seriozne, take odmastene, pekne vlasy nemam ani ked si dvojito nasamponujem vlasy pri umyvani. vyskusaj.