Mám taký problém ,že ja jem normalne iba občas na mna pride chudnutie lebo si myslím že mam trošku viac kil koľko by som chela mam 46 a chcela by som aspoň 43 ako som mala a občas aj mám. Keď to na mňa pride tie problemy myslím , tak sa prejavuju krcami v
Podlamna je to nedostatkom vitaminov - skus si kupitn ejake vyztivove doplnky - a nezabudny aj jest - vsak nechcem aby si sa zlomila na polku ked budes taka chuda.
a este chcem dodat-hejhej, ani chalani ta nebudu mat potom radi, po vacsine maju radsej dievcata zenskejsich kriviek a tvarov, cize zabudni na vytrcajuce bedrove kosti a NECHUDNI
...chalani nemaju potom co chytit, ked ta obijmu napriklad okolo pasa, alebo co ja viem co, zlaknu sa ze ta mozu zlomit a aj toho ze aku kost to chytili :-d
Suhlasim s ostatnymi a aj keby schudnut potrebujes a aj chces, tak urcite neni hladovanie dobre riesenie. Samozrejme, ze ti bude zle, ked budes hladna, teda aspon mne byva, ked niekedy jem az poobede, lebo v skole je zatvoreny bufet.
Koldy netvrdil by som ze je strasne chuda, podla tych foto nevyzera. A od plochej dosky ma tiez daleko. Staci ked ostane na tomto stave a ma to v poho.
Chavez > pozri na tej foto vyzera v pohode.... ale tam bola mozno mensia....a su to letne fotky... vies ale ona si ocividne neuvedomuje ze rastie a nemmoze chciet aby mala taku istu vahu stale...
pozri ja mam 174 cm a 54 kg a mne hovoria ze som vychrtla
a ed bude dalej chudnut tak jej to donici imunitu, bude mat slabe kosti a to hlavne nedostatok svalsvta hlavne na chrbtici a bude mat neskutocne problemy s chrbatom ( viem o com hovorim sama to mam a mam viacej kil nez ona)
mas 46 a chela by si 43?! to su 3 kg. Dievca, radsej priber, lebo ta odfukne. Tenucke dievcata nikto nechce. Radsej si vypocitaj to BMI ako ti Galinka poradila a uvidis co je zdrave
si sa pre boha zblazinila 43 ? ved to je na umretie .. sa spamataj ! spoluziacka ma 46 a trapi sa ze nemoze pribrat , ze vyzera jak anorekticka. Tu by som normalne odporucil psychologa
čo si myslíš, ako dlho to tvoje telo takto vydrži?
máš pocit že sa ti darí chudnúť, že je to jednoduché.. teraz sa cítiš dobre, lietaš.. si viac ako ostatní.. však?
ale nasledovať bude.. začneš cítiť únavu, zmeny nálady.. možno prídu depresie, plač, úzkosť a podobne..
Jedno veľké varovanie - z depresie sa vyliečiť trvá niekoľko rokov a možno sa liečba ani nepodarí..
Zaťažuješ svoje telo, uvedom si že máš len to jedno a je len tvoje.. to čo dosiahneš takýmto spôsobom nedáš späť za týždeň ani rok..
uvedom si že ženy sa v zrkadle vidia tučnejšie a muži svalnatejší.. spýtaj sa okolia či si nevšimli že si nejaká vychudnutá alebo náladová.. je to alarm! pozor začni s tým niečo robiť.
poznám dosť ľudí z toho opisu.. opatrne, začni normálne jesť. ak chceš chudnúť, tak len pohybom a zdravou stravou. nerob kraviny, prosím otvor oči a prehodnoť poriadne čo robíš.. vážne sa nezahrávaj, môže sa stať že aj ohrozíš svoje deti /možno ich nebudeš môcť mať/.
normálne by si mala vážiť 58kg na svoju výšku, a ako modelka 52kg..
ty musíš pribrať, máš zvrátenú psychiku..
typujem že si aj anemická, a s tými krčami.. pekne len stresuješ žalúdok a tráviaci trakt, to čo robíš nie je zdravé a to zdravie je dôležité..
potrebuješ si zvýšiť sebavedomie.. ja na tvojom mieste zájdem k psychologičke, ale vážne. to neznamená že si cvok, veľa ľudí chodí za nimi s rôznymi problémami, dokonca aj ja /ale v inej oblasti / a poznám veľa ľudí ktorí chodia.. úplne normálny len majú niečo pomýlené tak ako ty.. uvedom si problém a choď ho riešiť, buď odvážna a bojuj so svojou mysľou. potrebuješ jesť, ak nie ty, tvoje telo áno, a ono ťa zradí ak jesť prestaneš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chces aby bola z teba anorekticka?!
potom byt mesiace na psychiatrii?!
aby ta mama s ockom krmili 10krat denne, jest kila sladkeho a kalorickeho, aby si sa dostala do "normalneho" stavu???
43 kilo som mala, ked som bola 11rocna kofa!!!
teraz mam 62, vypracovane brusko a ja neviem co...
jednoducho nedietuj...ale jedz NORMALNE, to je cesta k zdravemu zivotnemu stylu a neskor aj chudnutiu!!
Lucinka1263 - ked nebudes mat ziadny tvary tak ta nikto nebude chciet.
a este chcem dodat-hejhej, ani chalani ta nebudu mat potom radi, po vacsine maju radsej dievcata zenskejsich kriviek a tvarov, cize zabudni na vytrcajuce bedrove kosti a NECHUDNI
urcite zabudni na chudnutie... radsej papaj... si strasne moc chuda....a chalanom sa totalne nezdrave vychrtliny aj tak nepacia...
pozri ja mam 174 cm a 54 kg a mne hovoria ze som vychrtla
a ed bude dalej chudnut tak jej to donici imunitu, bude mat slabe kosti a to hlavne nedostatok svalsvta hlavne na chrbtici a bude mat neskutocne problemy s chrbatom ( viem o com hovorim sama to mam a mam viacej kil nez ona)
tak aby tu o dva dni neboa od teba diskusia ze mas male prsia
Ale pri svojej výške máš naozaj malú hmotnosť...
Aj keď si vyrátaš BMI (ktoré by ti malo orientačne ukazovať tieto veci, tak ti vychádza podváha..)
» kucharka.madness.sk/bmi-index.php...
Takže určite nechci menej než máš, práve naopak... Z tohto môžeš mať akurát vážne zdravotné problémy..
máš pocit že sa ti darí chudnúť, že je to jednoduché.. teraz sa cítiš dobre, lietaš.. si viac ako ostatní.. však?
ale nasledovať bude.. začneš cítiť únavu, zmeny nálady.. možno prídu depresie, plač, úzkosť a podobne..
Jedno veľké varovanie - z depresie sa vyliečiť trvá niekoľko rokov a možno sa liečba ani nepodarí..
Zaťažuješ svoje telo, uvedom si že máš len to jedno a je len tvoje.. to čo dosiahneš takýmto spôsobom nedáš späť za týždeň ani rok..
uvedom si že ženy sa v zrkadle vidia tučnejšie a muži svalnatejší.. spýtaj sa okolia či si nevšimli že si nejaká vychudnutá alebo náladová.. je to alarm! pozor začni s tým niečo robiť.
poznám dosť ľudí z toho opisu.. opatrne, začni normálne jesť. ak chceš chudnúť, tak len pohybom a zdravou stravou. nerob kraviny, prosím otvor oči a prehodnoť poriadne čo robíš.. vážne sa nezahrávaj, môže sa stať že aj ohrozíš svoje deti /možno ich nebudeš môcť mať/.
opatruj sa. držím palce.
ty musíš pribrať, máš zvrátenú psychiku..
typujem že si aj anemická, a s tými krčami.. pekne len stresuješ žalúdok a tráviaci trakt, to čo robíš nie je zdravé a to zdravie je dôležité..
potrebuješ si zvýšiť sebavedomie.. ja na tvojom mieste zájdem k psychologičke, ale vážne. to neznamená že si cvok, veľa ľudí chodí za nimi s rôznymi problémami, dokonca aj ja /ale v inej oblasti / a poznám veľa ľudí ktorí chodia.. úplne normálny len majú niečo pomýlené tak ako ty.. uvedom si problém a choď ho riešiť, buď odvážna a bojuj so svojou mysľou. potrebuješ jesť, ak nie ty, tvoje telo áno, a ono ťa zradí ak jesť prestaneš..
inak www.pppinfo.cz - tam si urob testy a uvidíš.