ahojte mam taky mensi vacsi problem... ono ide o to ze ked robim tutu mutu s priatelom tak on sa vzdy spravi ale ja to akosi nestihnem, mne to totiz trva trosku dlhsie nez jemu a on asi zrejme nema nervy mi to potom este nejako dorabat... problem vsak je
@5 tu neni ako pomahat boze co si to nepochopila uz? A toto je zakladna vec si myslim...tak sa tazko dokazes spravit a chalan nema taku vydrz a keby nebol drevo tak ta dorobi aspon jazykom.
Bojis sa s nim o tom porozpravat? to musite mat taky uzasny aj vztah, nielen sex...
Inak na nete mas popisane dost o tom, ako na to, aby chalan dlhsie vydrzal, tak si skus o tom nieco precitat, chce to len trenovat. Ale zakladom je aj tak komunikacia.
Hmmm no toto nie je problem. vo vseobecnsoti to trva zene ovela dlhsie ako muzovi. Takze si najdi chlapa, ktory je ochotny to robit aj po tom ako ho ty spravis. Alebo ho ty nerob jednoducho ziadny sex a potom si to overis, ci mu ide aj o tvoje dobro, alebo len o svoje. Takze tu nejde o to ako sa ty rychlo spravis tu ide predovsetkym o tvojho partnera. takze sa s nim pekne porozpravaj. inu radu pre teba nemam.
suhlasim so vsetkými , povedali hadam vsetko co trebalo..je to mozno blba rada ale ja by som ho nechala keby to nevedel pochopit.. a ze uchylna?? tak mu to dakedy povedz ty ked on bude chciet a ty sa zahraj ze nechces.. a zacni ho buzerovat tak ako on teba.. nech sa spraví sam, ked je taký mudri...
@17 jaj no len problem je v tom ze ja "jebat" ako to ty nazivas chcem len sa neda no teda aj by sa dalo ale to by bolo na p... ked ja by som z toho nic nemala
@22 ked ta pri sexe neurobi, to je este normalka, pretoze maloktora baba v tvojom veku (ale aj v neskorsom) dokaze dosiahnut vaginalny orgazmus. Ale ked ta uz ani jazykom neurobi, tak bud sa porozpravajte, alebo sa rozidte, lebo same od seba sa to nenapravi.
@23@22 a kto povedal ze chcem niekoho ineho?? ci mna vynechavate?? to riesite uz vas dvoch?? ... mimochodom holyknight vsetci vieme ake obetovanie mas na mysli a o take fakt nestojim lebo vztahy na par minut alebo na jednu noc ako sa hovori ja neuznavam sorry
najdi si ozajstneho chlapa a nie decko ktore vidi sex len v tom ze sa urobi a na teba vykasle..a mysli si ze ked ta chvilu opicha vsetko je super ako ma byt.sex je fajn ako rychlovka niekde...ale v posteli to ma byt nieco viac ako len sex a to uz kazdy z tych frajerkov nevie co je
zena potrebuje 10-15 min na to aby mohla dosiahnut orgazmus ja som bol na tom ako si ti lem ze ja som chcel svoju babu spravit tak som sa nasral a som spravil takto: ked som sa spravil tak som vsetko utrel no respektive svetko dal do kopi a zase som pokracoval a tak to bolo asi 3-krat auz moja baba bola spravila sa cela sa klepala a nevedela ani ako sa vola,,,,neboj sa naber odvahu a povec mu to a uvidis co ti sam na to povie,,,ja nic na tom zle nevidim ze mu to povies ved aj ti nieco s toho sexu musis mat nie ze lem on,,,,a ti nic potom je ti to na nic,,,,tak do toho,,,
No tak on si dovolí povedať takú Krávovinu že si Barz úchylná, a ty sa mu bojíš povedať že aký máte sexuálny problém? Nie si tak na hlavu že sa mu to bojíš povedať.. Myslíš si že prečo povedal že si Barz úchylná? Lebo je to chlap a chlap si nenecháva podkopávať ego radšej svoj problém hodí na teba ako na seba...
Tvoj chalan je obyčajný netolerantný egoista, a ty si príliš ustráchaná. Postav sa mu, preboha, povedz mu, že ti jeho správanie vadí! Vo vzťahu sú rovnako dôležití obaja, máš na to plné právo...
#40 suhlsiiim, je to egoista, a ty mu vlastne iba sluzis na to aby sa vyburil... toto nieje o laske!!!
teda je, ale o laske k sebe samemu, ak svoje spravanie neprehodnoti a nezmeni, nechaj ho, lebo s nim zabijes urcity cas, a aj tak ta potom necha, lebo ta nelubi, co ta iba rani a budes si vsetko vycitat....
porozpravaj sa s nim, a ak to nepojde, nesexujte. ved robertko spravi tu istu pracu, a kvalitnejsie, do konca, a hlavne ta za to nezdrbe, ze nieco vobec chces....
hej myslim si že tvoj priatel ma vadu a asi by si ho mala vymeniť za novsí funkcnejsí model tak tak urcite to nieje tvoja chyba a keby ta mal skutocne rad tak by ta dorobkal uz len kvoli tomu ze sam chce proste...
Presne a keď sa tak rýchlo zrobí a ešte si frajerku nedorobí ale povie že je až príliš úchylná tak je dosť Sebecké že prácu nedokončí... No ja na jeho mieste keby mne sa taká vec stávala ako jemu aspon myslím aj na dotyčnú osobu s ktorou to robím a aspon ju dokončím prstami alebo jazykom...
Vo vztahu je dolezita uprimnost a to vo vsetkom tak mu to normalne povedz a porozpravaj sa s nim o tom... a ked mu to bude aj potom jedno tak je to poriadny sebec!!! baby na to potrebuju vyse casu nez chlapi a pokial mu na tebe fakt zalezi bude sa snazit aby si z toho mala potesenie aj ty a nebude mysliet len na seba!
@40 úplne súhlasím láska je o 2 ľuďoch ktorý sa chápu a ľúbia a sex to je taká čerešnička na torte ktorú veľa ľudí chce ja s tým aj tak rátam že prvý krát budem skôr ako moja priateľka ale sme predsa ľudia ktorý sa milujú a chápu a proste sa také veci stávajú a pokiaľ to nevie pochopiť že sa potrebuješ spraviť aj ty tak ti zato nestojí tuto nejde o malú chybičku ale o egoistickú aroganciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Inak na nete mas popisane dost o tom, ako na to, aby chalan dlhsie vydrzal, tak si skus o tom nieco precitat, chce to len trenovat. Ale zakladom je aj tak komunikacia.
a k tvojmu "problemu" myslim si to iste co ostatny inak ked uz sme pritom ja mam tiez problem, nic ma nedokaze vzrusit kto pomoze mne?? DD
@20 a vymenit ho rozhodne nechcem
No tak on si dovolí povedať takú Krávovinu že si Barz úchylná, a ty sa mu bojíš povedať že aký máte sexuálny problém? Nie si tak na hlavu že sa mu to bojíš povedať.. Myslíš si že prečo povedal že si Barz úchylná? Lebo je to chlap a chlap si nenecháva podkopávať ego radšej svoj problém hodí na teba ako na seba...
teda je, ale o laske k sebe samemu, ak svoje spravanie neprehodnoti a nezmeni, nechaj ho, lebo s nim zabijes urcity cas, a aj tak ta potom necha, lebo ta nelubi, co ta iba rani a budes si vsetko vycitat....
porozpravaj sa s nim, a ak to nepojde, nesexujte. ved robertko spravi tu istu pracu, a kvalitnejsie, do konca, a hlavne ta za to nezdrbe, ze nieco vobec chces....
Presne a keď sa tak rýchlo zrobí a ešte si frajerku nedorobí ale povie že je až príliš úchylná tak je dosť Sebecké že prácu nedokončí... No ja na jeho mieste keby mne sa taká vec stávala ako jemu aspon myslím aj na dotyčnú osobu s ktorou to robím a aspon ju dokončím prstami alebo jazykom...