no ja mám taký problém s chalanmi že neviem sa rozhodnúť, že ktorí sa mi viac páči. Tak si dám dole nohavičky a hodím ich o strop. KEd spadnú dole tak sa mi páči a keď ostanú nalepené na strope tak sa mi páči veľmi.
Milujem témy o ničom. Som úplne nadšený keď je autor .... a uvedie nadpis a nenapíše otázku. To je potom také duchaplné diskutovať v takejto diskusii, ale napriek tomu aj v téme zdanlivo o ničom sa dá rozvinúť celkom solídna diskusia. Takéto témy sú proste neodolatelné.
tí, co vkuse tu nadavate, prispievate podobne zvasty, patrite do tej istej kategorie, ako tí, na ktorých sa hnevate pre ich diskusie, pche, ved len clovek s nadhladom by sa takto prízemne neznizil a nezacal by tu hresit, cipana! zalozte si spolocnu diskusiu a hor sa o preteky , kto je vtipnejsi...ak sa da nazyvat vtipmi to, co pisete....pfe
a naco? hresim hresim, ale tu naco? nemam dôvod, staci, ze hresim v reali, ale tu a na ludí, ktorých nepoznam? prsk...nehajme tak, neviem, ci som prave ja ta, ktora zavidi.....vseobecne povedane, je tazke znasat pravdu, ci ju pocuvame, alebo ciiitame... aj ked je to len malicky kusocek pravdy
Zipporah: na tom, že si zavtipkujeme predsa nieje nič zlého, pretože ak by dievča uviedlo aspoň nejakú konkrétnu otázku tak sa na ňu hádam aj posnažím odpovedať, ale len nadpis roblémy s chalanmi..." je dosť obšírna téma.
isteze proti vtipkovaniu nic nemam, ale uznaj, ze presahujete iste hranice, dokonca aj majlos, vyhlasujem, hoci s nim pisem cez icekve v pohode, tak ja nerozumiem, zda sa mi to dost ani neviem ako to pomenovat, vobec nad takym pristupom sa mi nechce ani uvazovat, ale ved vy si robte po svojom nuz co s vami, ani neviem kolko mate vsetci rokov co tu kydate, ale odhadla by som na takych puberttiakov bez urazky aspon tu na birdze sa tak chovate, ak mate pocit, ze mate nervy v koncoch a chcete adminov, tak napiste tomasovi, ja mu vzdy pisem, ked nieco sa deje, a nie nadavat tu a kydat, ked aj tak viete , ze sa tym nic nevyriesi, ked toto citam, fakt akoby ste sa natahovali, kto ma lepsi slovnik (na mna aj tak nemate, ja vim nadavat aj po africky po polsky po taliansky ) a napady
nuz a to difca co dalo tuto temu,tak to je fakt priserne, ale ved si to tak vezmite, ze hodnotne diskusie, rovnako hodnotne blogy musia byt vyvazene trapnymi a antilogickymi diskuisami a blogmi.....o tom je rovnovaha, vladne aj tu, vladne vsade DDDD
zippo je dobre ze sa tu clovek minimalne zasmeje... aj ked je to taky slzoplac ale vazne koli tym temam mam stale menej a menej chut sem chodit a urcite nie som jediny na koho to ma tento efekt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nemám čo by som do dejto diskusie viac dodal....
njn nejaki novi admini by neboli celkom odveci...
[url] » www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
[/url]
[url= » www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
] NOVE LOGO[/url]
[/img]
*]
hmmmmmm.......may the force be with us