chodím občas behávať(teda chodil som ) na ihrisko po obvode a jedného dňa ma začal počas behania pobolievať členok. Mám pocit, že sa mi to mohlo stať z toho, že to ihrisko má asi tak 100m, keď ho obehnem cele dookola, čiže sa tam dosť čas
@cupcake007 doteraz som nemal pocit, že by to bolo až tak strašné...ale keď sa mi to včera zase vrátilo, tak už to budem musieť nejak začať riešiť...ja len, či niekto nepozná niečo, čo by tomu pomohlo...samozrejme, ak sa to bude opakovať, tak si nájdem čas zájsť za doktorom, no teraz je to trochu komplikované...
aj ja to mám a lekárka vždy len skonštatuje, že preťažený členok a príliš rýchle pohyby, ale ja ho mám citlivejší preto, lebo že vraj som ho mala niekedy puknutý a neliečený ak ním nemôžem hýbať tak mi dá takú injekciu, ale ak to len bolí a trochu opuchne tak si dávam konskú masť a tá mi zaberá najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov