Ahojte, už veľa krát sa mi stalo že ked som spustil niaku hru tak sa mi po chvíli hra z ničoho nič vipla a objavilo sa mi okno , že program prestal pracovať.Nepomohlo ani ked som hru odinštaloval a znova naištaloval.Naposledy (dnes) sa mi to stalo s :
normalne ti zpadla hra , mne sa to bezne stava a neviem o tom ze by sa s tym dalo nieco robit .. skus stiahnut tu istu hru ale inde , mozno tu co mas ma nejake chyby alebo co ja viem co ..
Bud mas problem s tym, ze nestiha procesor alebo mas do*raty ventilator procesoru ci grafickej (To som mal aj ja. Staci precistit a dotiahnut alebo to rovno vymenit.). Dalej mozes mat problem s chybnym crackom alebo nejakym virusom, tazko povedat. Taktiez ako bolo pisane vyssie skus si skontrolovat odporucane poziadavky pre danu hru... Alebo napis do nejakeho fora co sa tymto zaobera, pri tom ti pomoze google.
ak mas originál windovs a stahuje update(y) tak je možné že ak si pripojení na net tak aj hra stiahne updatr(y), a ak ju maš len stiahnutú tak nahlási to ako chybu a vipne hru( večšinou ide o hry typu WOW a podobné"vyžadujú update(y) ")
@matus123. Stava sa to pravidelne pri tom nfs shift na tom istom mieste a je to original. @stahli. Boli to originalki ale boli pizicane ale tomu kamosovi idu v pohode @3skate. Ano mam som sa dival @66pepo66 neves o niakej ? A vzdy prave tie hry co Chcem hrat tie nejdu
tak zaprvé, všetci čo ti "poradili" predo mnou sa viac mýlia ako nie.
zadruhé, zohnať dneska crack nie je problém, www.gamecopyworld.com , ale aj keď si do googlu zadáš " no-cd", tak ti to okamžite nájde (a väčšinou prvý výsledok bude práve z gamecopyworldu).
zatretie, pri každej hre bude dôvod pravdepodobne iný, ale vo všeobecnosti:
1. nekompatibilita so systémom - ak máš Windows 7, tak pri mnohých je treba nastaviť režim kompatibility, prípadne vypnúť desktop composition, prípadne zaškrtnúť "Run as administrator".
2. Bug v hre samotnej, treba stiahnuť patche
3. Bug v ovládačoch grafickej karty, treba stiahnuť nové
4. Niečo veľmi špecifické pre danú hru, treba pogoogliť a prečítať si zopár diskusií a skúsiť rady z nich
5. Necitlivo pretaktovaný procesor, ale to by ti asi padal občas aj samotný systém, a neznieš ako človek ktorý by vedel ako sa pretaktovanie robí.
6. Prehrieva sa ti grafika/procesor, a ani to nemusí byť tým že by ti odišli ventilátory, proste sa ti možno prehrieva celý comp (je v ňom plno prachu, alebo je na zlom mieste) a ako prvé to vždy schytávajú procáky a grafiky
7. Vírus, teoreticky, ale to sa ťažko zisťuje a je málo pravdepodobné, že by ti z neho padali len niektoré hry a len na niektorých miestach.
8. Hardvérová chyba RAMky (operačnej pamäte), ale to by ti zasa padal aj samotný systém, a pravdepodobne v dosť nepredvídateľných chvíľach, nedal by sa v tom vysledovať žiadny systém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a deje sa ti to furt ci len raz za cas ?
... asi mas neaky zly crack
skús iný crack, alebo sosnúť nanovo
A ked sme pri creckoch , nemate cracky na hry: assassins creed1,prince of Persia 2 prosim nevem zohnat
A co sa tyka tych crackov a podobne tak aj to by nemal byt problem vygoogleit.
tak zaprvé, všetci čo ti "poradili" predo mnou sa viac mýlia ako nie.
zadruhé, zohnať dneska crack nie je problém, www.gamecopyworld.com , ale aj keď si do googlu zadáš " no-cd", tak ti to okamžite nájde (a väčšinou prvý výsledok bude práve z gamecopyworldu).
zatretie, pri každej hre bude dôvod pravdepodobne iný, ale vo všeobecnosti:
1. nekompatibilita so systémom - ak máš Windows 7, tak pri mnohých je treba nastaviť režim kompatibility, prípadne vypnúť desktop composition, prípadne zaškrtnúť "Run as administrator".
2. Bug v hre samotnej, treba stiahnuť patche
3. Bug v ovládačoch grafickej karty, treba stiahnuť nové
4. Niečo veľmi špecifické pre danú hru, treba pogoogliť a prečítať si zopár diskusií a skúsiť rady z nich
5. Necitlivo pretaktovaný procesor, ale to by ti asi padal občas aj samotný systém, a neznieš ako človek ktorý by vedel ako sa pretaktovanie robí.
6. Prehrieva sa ti grafika/procesor, a ani to nemusí byť tým že by ti odišli ventilátory, proste sa ti možno prehrieva celý comp (je v ňom plno prachu, alebo je na zlom mieste) a ako prvé to vždy schytávajú procáky a grafiky
7. Vírus, teoreticky, ale to sa ťažko zisťuje a je málo pravdepodobné, že by ti z neho padali len niektoré hry a len na niektorých miestach.
8. Hardvérová chyba RAMky (operačnej pamäte), ale to by ti zasa padal aj samotný systém, a pravdepodobne v dosť nepredvídateľných chvíľach, nedal by sa v tom vysledovať žiadny systém.