Zdravím, neviem, či niekto bude vedieť pomôcť ale skúsiť to môžem. Pokúsil som sa spojazdniť moped Stadion S22. Moped predtým cca 20 rokov stál na mieste. Odskúšali sme sviečku, iskry hádzala. Skontrolovali sme prívod paliva, všetko v poriadku, pekne tiek
Hej, keď budem mať najbližšie čas tak sa mu pozriem "na vnútornosti".... podľa mňa je len niekde blbý kontakt alebo niečo podobné (najprv išiel, potom prestal a aj ten záblesk tam bol)... fakt neviem. Ale aspoň môžem byť pokojný, že na Stadiona sa ešte dajú zohnať diely. Len zatiaľ neviem kde presne je problém, aby som nekupoval diely zbytočne... Vďaka za radu aj "sympatie"!
@Ondroak47 No na birdzi veľa ľudí štadiona asi poznať nebude
Takže, Štadiony a Jawetty majú podobné (len podobné) zapaľovanie ako Pionier, čiže kladivko, dve cievky a kondezátor (jedno z toho môže byť KO po toľkých rokoch). Či už slabá kapacita, kontakty zkorodované...
Nové zapaľovanie výjde z ČR cca 40-50 € (doska, cievky a kondenzátor). Lepšia varianta, fajka alebo vysokonapäťový kábel je KO.
Keďže ako uvádzaš, že nejazdil 20 rokov, budeš mať určite aj guferá a ložiská v prdeli, bude treba meniť aj tie.
PS: nahoď fotky, ak budú problémy, tak napíš správu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Takže, Štadiony a Jawetty majú podobné (len podobné) zapaľovanie ako Pionier, čiže kladivko, dve cievky a kondezátor (jedno z toho môže byť KO po toľkých rokoch). Či už slabá kapacita, kontakty zkorodované...
Nové zapaľovanie výjde z ČR cca 40-50 € (doska, cievky a kondenzátor). Lepšia varianta, fajka alebo vysokonapäťový kábel je KO.
Keďže ako uvádzaš, že nejazdil 20 rokov, budeš mať určite aj guferá a ložiská v prdeli, bude treba meniť aj tie.
PS: nahoď fotky, ak budú problémy, tak napíš správu