keď som vyplňoval profil všimol som si v okienku orientácia možnosť metrosexuál, nechápem čo to tam má čo hľadať, veď to nemá nič spoločné s orientáciou, metrosexuálom može byť aj gay, aj heterák, aj zoofil a ešte neviem čo, takže otázka, neviete prečo to
@kurope to sa BIRDZ nemôže ničím odlišovať od iných serverov a mať len tie tri orientácie, čo bývajú aj tam?
Proste to tam je, nikoho nenútime to vyplniť, kľudne si daj normálnu orientáciu, ale keď sa niekto cíti ako narcis (lebo nemá rád ani opačné ani rovnaké pohlavie, ale iba sám seba, tak nech si tam dá pre mňa za mňa orientáciu narcis)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Proste to tam je, nikoho nenútime to vyplniť, kľudne si daj normálnu orientáciu, ale keď sa niekto cíti ako narcis (lebo nemá rád ani opačné ani rovnaké pohlavie, ale iba sám seba, tak nech si tam dá pre mňa za mňa orientáciu narcis)
volakedy ich tam tych moznosti bolo menej, si pamatam, no potom uzivatelia chceli nove a dalsie moznosti, tak im bolo vyhovene
Ja som vždy strašne chcela možnosť "gerontofil", a keď už sú tie nové Webky.. (@tomas )
Ale keď to už spomínaš..