V sobotu máme stužkovú a program máme hotový tak na 10% Ako ste na tom boli s programom vy, keď ste mali stužkovú? Mali ste ho pripravený dlhú dobu dopredu, alebo ste ho tiež zliepali na poslednú chvíľu?
nemali sme vymysleny program ešte ani dva tyzdne pred stuzkovou, lebo sa dovtedy do krvi hadali čo tam bude.. nakoniec vybrali tri trápne ulohy, ktoré nikoho nebavili a cvičili ich asi dva dni tak ledabolo, že to tak aj vyzeralo.
My dělali třeba soutěž pro učitele..Každý jsme donesli nějakou veselou fotku,když jsme byli malí a učitelé museli hádat o koho jde..Hodnotili se tři nejlepší.Hlavní cena byla přelet na Alpami.Učitelka,co vyhráal si sedla na židli s nafouklýma balonkama a na zemi bylo několik lahví s alpou /francovkou/ a přes ně jsme učitelku přenesli.Plešatý učitel dostal litrovku šamponu z Lídlu..třetí si už nevzpomenu Jeden ze spolužáků slavil v ten den narozky,tudíž pro pobavení i ostatních dostal i před učiteli ,,Dámský striptýz",což jsem byl já převlečený za slečnu.Měl zavázané oči,seděl na židli a u hudby /furt v rámci slušnosti/ ho všelijak provokoval okurkem Já se svlékal jen do sukně a podprsenky /místo ňader jablka/ Takže nepřipadalo žádné pohoršení pro učitele..byl skvěle natěšený,když šahal na tvrdé ňadra..a pak jak zůstal jak opařený,když viděl,že je to jeho spolužák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov