@yoshtixiang dobre ale ked nie si profesionalny fotograf, dizajner alebo co tak jasne ze sa ti neoplati kupovat licenciu ale tak isto sa ti neoplati upiratit ho radsej by som si stiahol nejaky free editor, ktory sa moze rovnat photoshopu moj nazor
@matwejo Ježíš mária nazaretská kvantadelubská, viem, že je ťažké vytvoriť taký program, ale predsa, keď ho využijem raz za týždeň, tak si nebude kupovať licenciu,
keby som profesionálne pracoval s tým každý deň a ovládal všetky veci, tak si kúpim licenciu a nebudem mesiac kupovať kabelky, toť vše, pác a pusu
@yoshtixiang neviem co s tym ma demokracia ako pises v @3 ... photoshop je prilis drahy, to uznavam, lebo je najpremakanejsi, ale mas lacne programy co sa ti oplatia aj, ked raz za tyzden a po tretie, existuje GIMP
@forever1in1love photoshop sa da stiahnut aj 30dnovy trial version co ma vsetko co plna, to ti uuuplne staci na jedno pouzitie
a ma to upravovat fotky, aj robit kolaze, aj pridavat text? ci fotky mas a chces len poskladat a pridat text? co tak Paint NET? free, nezabera vela miesta, nejake tutorialy su na nete, jednoduchy (pomerne)...
s tym Adobe Photoshopom, nie je to trochu prehnane, na taku "prkotinu"? chapem ak niekto foti do rawka a potom potrebuje silny kvalitny postprocessing, ale na toto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Torrentovať
keby som profesionálne pracoval s tým každý deň a ovládal všetky veci, tak si kúpim licenciu a nebudem mesiac kupovať kabelky, toť vše, pác a pusu
@forever1in1love photoshop sa da stiahnut aj 30dnovy trial version co ma vsetko co plna, to ti uuuplne staci na jedno pouzitie
s tym Adobe Photoshopom, nie je to trochu prehnane, na taku "prkotinu"? chapem ak niekto foti do rawka a potom potrebuje silny kvalitny postprocessing, ale na toto...