najlepšie alebo najľlahšie? tuším frontpage, adobe dreamweawer (neviem ako sa to presne píše) sú najľahšie, a najlepšie ako pre koho ale ja som za WEbuilder,PS pad ten prvý osobne používam a zdá sa mi zatiaľ naj www.gladiatorfanklub.skylan.sk som robil v tom.. a začínal som v notepade
Adobe Dreamweaver cs 3 ale ked cches daco zadarmo tak Doctors Html Editor. Frontpage neodporucam je to shit robi z kodu uplne hovna. Alebo spominany notepad je dobry.
@8 áno, stačí ale PSPad je predsa o niečo lepší je to klasicky editor zdrojakov... osobne používam PSPad lebo sa v total commanderi otvori po stlačení F4
podla toho v com tie weby chces robit,teda ak iba staticke (x)HTML,CSS tak tipov tu uz bolo napisanych az,az,ak chces aj scriptovat,tak pre lepsiu prehladnost syntaxe by to chcelo nieco ako notepad2 alebo pspad, ktore podporuju zvyraznenie syntaxe pre php a asp. Ak chces programovat weby,tak to bud c++, java alebo .NET, pre kazde existuje extra rozhranie s podporou debugu atd. napr. Visual Studio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» quanta.kdewebdev.org/releases.php...
bohuzial je iba pre linux
a začať. Na grafiku rozhodne Adobe Photoshop.