Ahoj,
stretol som nedavno jedno dievca, parkrat sme sa stretavali na hodinach v skole, skoro stale sme sli spolu na intrak, a ked sme sa videli naposledy, navrhol som jej, ci nezajdeme na pivo, ona so smiechom suhlasila, a dala mi i trocha hanblivo email.
ja tiež som síce chalan ale na emaily moc nie som. pozerám len pred skúškami, či mi nehodil niekto nejaký ten materiál na náš spoločný email resp. či sa nedeje niečo v škole...
@spisovatel nechcel som ist na nu zhurta, ale ktovie akoby to dopadlo, ak by sme sli takmer hned..vtedy nemala moc casu, lebo pisala bakalarku a mala to tyzden pred deadlinom
Ak by mala nejaký enormný záujem,ten mail by kontrolovala 3x denne či si jej už nenapísal.Čiže skôr si myslím,že ti dala mail tak ako dávajú čísla lebo nevedia povedať "NIE" niektoré ,ale ignorujú potom.
nepozrela si emaily mi nepride ako dobry argument lebo pokial sa jej chalanisko paci a chce aby sa jej ozval tak by tam aspon na 5 minut za den skocila pozriet ci nenapisal
@alex458 jj, ale ved to mohla napisat, ze nema cas...alebo nema uz ani cas odpisat? @35 musim vyzdvihnut slova "cajky" a "poslusne"...pacia sa mi na tvojom komente, lebo su kus vedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a si si istý, že si moc nenamyslas? dala ti naozajstný email?
Ešte chvíľku počkaj. Ak má naozaj záujem tak sa určite ozve
pošli ju do piče
keď odpíše čo to má znamenať - krok tri
hraj sa na idiota
povedz že to jej omylom odpísal tvoj pes.alebo brat. alebo kamarát.
následne ju pozvi von
tadaa
"mate hypotezy, preco neodpisala?"
Si si odpovedal este skor nez si sa opytal.
Tf..
chápeš teraz sa ľudia stretávajú, chodia za rodinou atd..
@35 musim vyzdvihnut slova "cajky" a "poslusne"...pacia sa mi na tvojom komente, lebo su kus vedla