robila som pokus na mojich odstrihnutých farbených vlasoch že som ich dala do octu so sodou bikarbonou...a zišlo to! ale na živých vlasoch by som to radeji neskúšala
@lubica367 zalezi od toho kedy si sa farbila. ale radsej by som na tvojom mieste nespekulovala a nechala to odrast. alebo ked tak velmi chces tak chod ku kadernicke inak to nemusi dopadnut dobre.
noo podla toho ci mas teraz odfarbene na svetlejsi alebo tmavsi odtien tvojej prirodzenej farby...ak svetlejsi, tak je to ten lepsi pripad, mozes to prefarbit na svoju prirodzenu.ak tmavsi, jedine nehat vyrast..tak som to spravila ja uz dvakrat teraz mam opat svoje prave hnede
@lubica367 a aké si mala? a keď si farbila s normálnou farbou na vlasy, tak to sa dá len aby ti odrástli...alebo prefarbiť...mala si najprv skúsiť tužidlo,alebo farbiaci šampon
Šampón mi nechytil už viac krát.... Niekto vraví žeby to išlo aj s PEROXIDOM ale neviem koľko stojí... Á či to je to najlepšie ... Ááá nebude to vypadať blbo keď my to bude vyrastať ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@lubica367 zalezi od toho kedy si sa farbila. ale radsej by som na tvojom mieste nespekulovala a nechala to odrast. alebo ked tak velmi chces tak chod ku kadernicke inak to nemusi dopadnut dobre.