Počuvaj Kubo, ja som sa narodila 12 mája 1992 v pohode je to? mám šancu? ale teraz vážne, zkade vieš kedy sa narodila ale nevieš jej fejsbuk? to závána voyerizmom
chcel by si ten zoznam v PDF-ku alebo v .doc?? pripadne mozem aj v inych formatoch...
a pocuj... zoradit ti mena tych dievcat chronologicky, alebo podla casu kedy sa narodili, pripadne ti ich zoradit podla farby vlasov? to by som ti potom dala do priecinkov a poslala ako archiv, mozes si vybrat... a daj mi vediet cim skor, ako ten zoznam chces, pretoze uz je vela hodin, a mam pracu nejaku, sice to pocka teraz ked ide o takuto dolezitu vec, no
pripadne mozem vytlacit tabulky s fotkou, osobnymi udajami, a poslat ti ich postou, ale budes mi musiet preplatit postovne, ak na dobierku, tak to bude stat 2 eura, pripadne mozem to poslat cez kuriera a to potom budes mat hned na druhy den tie tabulky doma, ale bude to stat 7eur aj s postovym.
Zoznam bol pripravený a odoslaný na tvoj nick. Mená sú zoradené v abecednom poradí, ale na požiadanie ich viem zotriediť aj podľa dôležitosti. Pokiaľ budeš potrebovať hocijaké ďalšie informácie o hocikom, kľudne sa ozvi mne, alebo ostatným dobrovoľným detektívom,ktorí zadarmo pomáhajú ľuďom na týchto stránkach s každým pátraním. Ak by si si chcel objednať vraždu, použi radšej TS-ku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Dávam 3 kladné hviezdy!
@3 ! smiley:
btw nevie niekto čo hralo v rádiu jerevan 2.11.1984 o trištvrte na štyri ráno?
čo ja viem 2443125x opakovane typy obrazkov a trapnosti, no čo ja viem....
Keby to chcel pre niečo normálne,tak si od nej vypýta kontakt a nepíše na nejaké fórum na nete...takto ju naozaj nájde.
a pocuj... zoradit ti mena tych dievcat chronologicky, alebo podla casu kedy sa narodili, pripadne ti ich zoradit podla farby vlasov? to by som ti potom dala do priecinkov a poslala ako archiv, mozes si vybrat... a daj mi vediet cim skor, ako ten zoznam chces, pretoze uz je vela hodin, a mam pracu nejaku, sice to pocka teraz ked ide o takuto dolezitu vec, no
pripadne mozem vytlacit tabulky s fotkou, osobnymi udajami, a poslat ti ich postou, ale budes mi musiet preplatit postovne, ak na dobierku, tak to bude stat 2 eura, pripadne mozem to poslat cez kuriera a to potom budes mat hned na druhy den tie tabulky doma, ale bude to stat 7eur aj s postovym.
uz ako sa rozhodnes je na tebe
vyjadril som sa dost jasne myslim
@mixelle stalkerstvom ked uz
@majo
Viac netreba dodať!!!!!!!
@kubo2 a čo si chcel ?