Vlastne som zle zahlasovala, práve som si spomenula, že raz mi poslal frajer link na článok na dive, kde o tom písali... takže som o tom vlastne už počula
@budefun pre nechápavých, len si robím piču a píšem tu, čo mi v danom momente napadne :S
A ak mám byť teda vážna - jj, počula som o tom a mám neutrálny postoj, ani to neskúšam, ani nad tým nefujkám. Nemala som ako zahlasovať, nuž som zahlasovala náhodne a napísala dačo iné.
môj zadok je niečo ako posvätné miesto a keby naň chcel niekto siahnuť inak ako jemným ženským dlaňovým pohybom, tak by to bolo asi naše posledné stretnutie
ja sa vzdy snazim frajerovi spravit kakashi-ho 1000 years of pain a brani sa ako keby som ho isla podrezat kazdopadne uz len to slovne spojenie "pansky anal" znie uplne na kkt
@bibla» doma.nova.cz/clanek/laskaase... - funguje to a je to mega, nemusi byt ani dovnutra, staci z vonku prstom, jazykom je to taky super, pretoze je to take jemne , aspon moja skusenost. Ale vystrek vzdy silnejsi, to fakt!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pre zakl.info...
A ak mám byť teda vážna - jj, počula som o tom a mám neutrálny postoj, ani to neskúšam, ani nad tým nefujkám. Nemala som ako zahlasovať, nuž som zahlasovala náhodne a napísala dačo iné.