Milujem svoju spoluziacku uz dva roky ale stale som nemal odvahu jej to povedat. Ani neviem ako mam zacat. Ani ona ani ja sme s nikym nechodili. Nevedeli by ste poradit?
napr. napis jej papierik a daj tajne do bundy. len makaj a nevahaj najhorsie co mozes spravit je ked nic nespravis. a potom budes banovat cely zivot ze si to neskusil.
No cez kamosa neviem... Mam iba jeeneho ktoremu tak doverujem a ten mi este povedal ze zo spolusiackou by to nebol az taky dobry napad lebo ze keby sme sa rozisli tak by tam bola bojova nalada
na zakladnej spolu dvaja zacali chodit a vydrzalo im to vyse dvoch rokov pozri sa na to tak ked sa to doondi pojdte na strednua bude pokoj .... no a ako .... asi ju zavolat von a povedat jej to normalne polopate
Ak nemozes ty ist von, tak ju zavolaj k sebe zo zamienkou, ze ti nema kto "doniest ulohy", vzchop sa a povedz jej to... Ak nemas odvahu, tak ju posad za PC a zapni jej toto dorum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no ak to nespravíš, nikdy sa nedozvieš, ako by to dopadlo... a neskôr budeš možno ľutovať, že si nekonal, kým si mal šancu
také veci by sa mali riešiť osobne... (po škole ju zavolaj na čaj, kávu, kadečo )
casanova si aj teraz,len o tom nevieš.
Nic ine mi nenapadlo