urobim sa ( zevraj zeny maju nejak iny a zvlastny orgazmus ) , a potom by som , hm , sa namaloval , spravil duck-face a odfotil sa , dal to ako spravna babenka na fejsbuuucok , a kazdeho by som mocinky mucinkqoval
Hneď by som sa išla vycikať keby mi teda trebalo a ak nie tak by som sa išla napiť aby mi trebalo a hneď na to by som to skúsila ako chalan veď to asi každý
by som sa šialeno zasmiala, pohladka bradu dúfajúc v strnisko a šla sa poobzierať do zrkadla....a išla by som si vyskúšať močenie po chlapsky že aký je to pocit
hral sa s kozami...vychcal a vysral naraz bez toho aby som musel rozmyslat co z toho sa mi chce...skratka ze "sadnem a uvidim co pride"...navaril...ozehlil..opral...pozrel nejaku telenovelu..precital nieco od Steelovej...a dufal ze sa premenim na chlapa skor ako dostanem kramy...
Hrozne dlho by som sa hrala so svojím penisom. A hneď zrána by som si to tam všetko pekne oholila. (Ak predpokladám, že pri zmene by som superrýchlo zarástla). A potom by som sa bez dotyku tam vzrušovala. Aby som videla, ako sa pekne z behotovostného stavu dáva do pohotovostného. Bez vyvrcholenia.
Párkrát po sebe.
A potom by som zavolala niektorej kamarátke a strašne ju ošukala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a inak by den prebiehal rovnako ako mi prebieha teraz
a co sa inych veci tyka tak asi by som sa hrala na caava proste by som sa snazila byt taka, ako sa sprava vecsina chalanov....
a keby som bola pekný chlap, tak si nabalím ženskú a skončím deň sexom
na toto som vždy bola strašne zvedavá
toľko som už videl príšerných (nazval by som ich "céčkové") filmov s takým námetom. a nikdy sa tam nič nedialo podľa mojich predstáv.
tie ani tu nemôžem napísať.
a neprovokuj... lebo sa naštvem a porobím obrázky i na iné chyby
"Porob" obrázky aj na iné chyby, prosím, prosím, prosím. Vieš koľko anti-grammarnaci obrázkov som si vygooglil a len čakajú na vhodnú príležitosť?
Hrozne dlho by som sa hrala so svojím penisom. A hneď zrána by som si to tam všetko pekne oholila. (Ak predpokladám, že pri zmene by som superrýchlo zarástla). A potom by som sa bez dotyku tam vzrušovala. Aby som videla, ako sa pekne z behotovostného stavu dáva do pohotovostného. Bez vyvrcholenia.
Párkrát po sebe.
A potom by som zavolala niektorej kamarátke a strašne ju ošukala
a... vieš, ako mi príde neskutočne primitívne úmyslená nedbalosť v používaní jazyka? (zvlášť pri pokuse niekoho naštvať