Caute, idem si kupovat prvé auto, bank mam max asi 3k. Najviac ma taha naftova 320 so 110kw po 2001. ALE klasika...vsetci ma odhovaraju ze stary naftak, este k tomu bmw ze bude casto poruchovy a servis drahy. ___
___ dalsi tabor mi hovori ze nech si radsej kupim benzinovy bmw, tam sa zasa obavam vysokej drahej spotreby, este viac ma skrie, ze ked ma benzinak ale 300 000 km najazdene ze to nie je jak diesel ze zvladne aj v pohode 500k som teda na vaskach a zaujimaju ma vase rady najlepsie od majitelov bmw. ak sa tu vyskytne napad aj s dakou inou kvalitnou znackou nebranim sa dakujem
ja som od autickarov pocula ze stare bmwcka su na vrazdu dokial si ich sam nevies opravit
a popravde, prve auto a 110kW? a naco? kde chces tak rychlo jazdit? jednak ze si rychle auto nemozes penazne dovolit, jednak je to nebezpecne (a cim starsie, tym nebezpecnejsie - a cim mensia vodicska prax, tym nebezpecnejsie) a jednak je to protizakonne
@hoperpohroma To isté som písal včera, že na čo týpkovi 143kw bmw, ked to bude jeho prvé a ešte k tomu zadokolka bez x-drivu... ale @Laurikaaa mala benzín 160kw a sa nevysypala, lebo jazdila len na spiatočke. I ked 110kw neni zas tak moc, len ja som proti starým bmw hlavne s rozpočtom 3k nebude na opravy ani na jazdenie takým štýlom...ale stále lepšie jak škodofka fóbia
V tom rozpocte nie je vsetko co mam, iste ze si odlozim na opravy ktore casom urcite pridu. @Hoperpohroma moralistov a teoretikov ako ty co jazdia na fabii 1.2 tu nepotrebujem
@Hagelslag to palivo ma az tak netrapi mensie bezne opravy tiez nie ale zaujima ma ci je su nachylne na vacsie poruchy, ci maju setci len plnu hubu kecov alebo na tom nieco je....ty na com jazdis?
@Hagelslag a ake bolo to starsie? Pretoze za 3 tis sa da vybrat auto, novotinu za to nedostanem musi to byt jazdene- o tom ziadna ale do bmw chcem ist aj preto lebo to mam za kvalitnu znacku kt nieco vydrzi
vyser sa na tie komenty typu bmw, veľký výkon a tak...moje prvé auto bolo tiež bmw, 170 kw, 3.0 benzín a tu som...moja prvá motorka 450tka ostré enduro na ktoré niekto sadne po 2-3 odjazdených sezónach...vieš koľko pičovín som sa ja napočúval? je to o tom čo máš v hlave a či sa dokážeš zo začiatku kontrolovať a 110kw je vraj pohoda, tie 100vky sa drbali...a kebyže kupujem benzín, tak asi iba 6valec...sám musíš vedieť na aké trasy chceš auto...lebo trápiť dieslak po meste, alebo na krátke trate je blbosť...ja som mal na svojej e60tke spotrebu 9,2-9,7 a to bývam v menšom meste...čiže spotreba pohoda a to som jej aj pridával pri tomto čísle ...najlepšiu som mal 8,6 ...a najväčšiu 16,8 ...ale ber to tak, že čo ušetríš pri diesli na spotrebe, to dáš do servisu a ak sa ti to auto páči, tak si ho kúp...
Za 3tisic je možné kúpiť zaujimavý servisovaný kúsok
2.0110kw už bol zo vstrekovacmi na tom lepsie ako klasicka 100KW
Stvorkolka je fajn vec ale drahsie veci na napravu ramená a podobne Takže zadohrab je uplne v pohode volba. A vobec nieje pravda že sa natom vysypeš , to tu zas trepú táraji a prdúsi
ta sak ked nemas bmw more tak si niemand
- ok teraz vazne, vzdy ma pobavia drsni chlapci na starych ojazdenych rachotinach s logom "bmw" a ked dupne na plyn tak turbo vyprdne taky dym prachu ze nestastnici za nim sa mozu aj zadusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a popravde, prve auto a 110kW? a naco? kde chces tak rychlo jazdit? jednak ze si rychle auto nemozes penazne dovolit, jednak je to nebezpecne (a cim starsie, tym nebezpecnejsie - a cim mensia vodicska prax, tym nebezpecnejsie) a jednak je to protizakonne
E46 je kvalitne autičko
Za 3tisic je možné kúpiť zaujimavý servisovaný kúsok
2.0110kw už bol zo vstrekovacmi na tom lepsie ako klasicka 100KW
Stvorkolka je fajn vec ale drahsie veci na napravu ramená a podobne Takže zadohrab je uplne v pohode volba. A vobec nieje pravda že sa natom vysypeš , to tu zas trepú táraji a prdúsi
- ok teraz vazne, vzdy ma pobavia drsni chlapci na starych ojazdenych rachotinach s logom "bmw" a ked dupne na plyn tak turbo vyprdne taky dym prachu ze nestastnici za nim sa mozu aj zadusit