@zajkousko ak si myslíš že som to myslel na birdzákov konkrétne tak si mysli, sám si sa tým teraz označil. Daj mi pokoj. K tebe sa nedá priradiť jedno slovo z toho pretože tvoja minulosť ťa vždy dostane
@gukol
no tak na pokeci nie sme, kde by to bolo asi aktuálne...
si chudák a ním aj zostaneš, rob ako myslíš, teba nedostihne minulosť ale tvoje svedomie....
a budem rád, ak ma v budúcnosti nebudeš otravovať svojími naivnými výrokmi
"raz som mati pri obede povedal: mama, preco mame kazdy den maso? vies ako sa vyraba? tie zvierata...a poslala ma do pice, ze ona to nechce pocut. ked som to hovoril v skole pri obede tak mi zobrali rezen z taniera a zjedli ho"...
myslím, že tvoja matka a spolužiaci vedia s kým maju dočinenia...
odteraz sa už nečudujem, si fakt chudák, mal by si na sebe pracovať a neskutočne veľa
@82 len aby si vedel ty pica tupa
sliepky ziju na menej ako meter stvorcovy, su napichane steroidmi a ziju v svojich srackach, maju poruchy spravania a trpia samodestrukciou, cize sa dzobu a zabijaju navzajom
par mesiacov su vykrmovane srackami a potom ich zabiju
tak si na to spomen ked budes svojmu priatelovi oblizovat vajcia ty deges
@zajkousko - serie? pravda? kde? Ty si mimo jak tvoje blogy, príspevky a statusy. Všetko čo vytvoríš je zbytočné ako celkovo tvoje bytie. Ty niktoš. Ende schluss panička...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
do piče
do piče
KOKOTI A PIČE !
prvé gifko
SOM GÉNIUS!
PRVY GIF V TOMTO ROKU!
nie si prvý
@13 to čo tu predvádzaš, to čo sme ti my birdzáci za kkti api...
ty ideš niekomu rozrávať, že sa hanbíš za to že sa voláš tak isto ako ja?
ja mám dojem, že ťa pustili z Pezinku
}
.page {
padding: 3px 0px 3px 0px;
}
user agent stylesheetdiv {
display: block;
}
Inherited from body
body {
font: 14px/19px Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #222;
}
element.style {
}
.page {
}
}
Inherited from body
body {
}
element.style {
}
.page {
}
}
Inherited from body
body {
}
no tak na pokeci nie sme, kde by to bolo asi aktuálne...
si chudák a ním aj zostaneš, rob ako myslíš, teba nedostihne minulosť ale tvoje svedomie....
a budem rád, ak ma v budúcnosti nebudeš otravovať svojími naivnými výrokmi
a o tom Pezinku to platí
"raz som mati pri obede povedal: mama, preco mame kazdy den maso? vies ako sa vyraba? tie zvierata...a poslala ma do pice, ze ona to nechce pocut. ked som to hovoril v skole pri obede tak mi zobrali rezen z taniera a zjedli ho"...
myslím, že tvoja matka a spolužiaci vedia s kým maju dočinenia...
odteraz sa už nečudujem, si fakt chudák, mal by si na sebe pracovať a neskutočne veľa
sliepky ziju na menej ako meter stvorcovy, su napichane steroidmi a ziju v svojich srackach, maju poruchy spravania a trpia samodestrukciou, cize sa dzobu a zabijaju navzajom
par mesiacov su vykrmovane srackami a potom ich zabiju
tak si na to spomen ked budes svojmu priatelovi oblizovat vajcia ty deges
» www.mojevideo.sk/video/18110/hol...
pravda ťa serie, nečudujem sa
si retard a retardom zostaneš, hrubo ti nadávať nejdem, nie si hoden ani tej nádavky :ble: :ble: :ble:
@85 ty si hodny pluvanca do krku a kopanca do hlavy..lopatou po hlave a konec
prvý object v tomto roku , yes
heh, si trapoš a ním aj zostaneš