V ktorom roku veku ste sa prvýkrát milovali? Aké to bolo? Koľko si mala ty rokov a on? Vydržalo vám to dodnes? Neľutuješ? Aký by mal byť podľa teba optimálny vek na prvé milovanie?
ja som mala 17 on 19. bolo to krasne. ano este stale spolu sme NELUTUJEM. podla mna optimalny vek na "prve milovanie" neexistuje...ale urcite od tych 15 hore
Ja som sa prvy krat milovala teraz v 15 a moj chalan mal 17. Milovala som ho ako nikoho ineho a vobec nelutujem ze som to spravila, lebo som mu verila a vedela som ze je to ten pravy!
ja v 18,on mal 21..uz sme spolu 4,5r. a nelutujem to..milovali sme sa po 1,5roka chodenia spolu..dodnes sme spolu a az na male nedorozumenia,stale sa lubime
optimalny vek???myslim si,ze 17 a viac..lebo az vtedy mozes zazivat skutocnu / pravu lasu..tie predtym su detske,ktore nevydrzia,aj ked niekedy maju dlhe trvanie..
hehe sice tato diskusia uz je dobre stara ale preco neobnovit troska hmm ja som mal 17 ona 15...a vydrzalo nam to este dva tyzdne potom...bo ma hned podwiedla na diske...az potom som sa dozvedel ze predo mnou spala s 8 chalanmi takze to lutujem a velmi (som sa unahlil
Ja som sa prwy krat milowal ked som mal asi 9 rokow, uz si presne nepamatam, bolo to fakt z lasky a moja priatelka sa wolala.. wlastne boli 2, prawa ruka a lava ruka.. A najoblubenejsia poloha? Lavackou z popod nohy. A ani to gumu nepita ked ideme na wec, mno proste paraada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
optimalny vek???myslim si,ze 17 a viac..lebo az vtedy mozes zazivat skutocnu / pravu lasu..tie predtym su detske,ktore nevydrzia,aj ked niekedy maju dlhe trvanie..