potrebujem poradiť, na brigáde som sa zoznámila s jedným chalanom a teraz ideme spolu na rande, ale problém je v tom, že sme sa už asi 3týždne nevideli ked nie viac, a ja teraz jednoducho neviem, o čom sa môžeme baviť, ak by to bol
Ahoj anetka, ja ti poradím asi len toľko aby si bola sama sebou. Čím viac sa budeš na niečo hrať tým väčšiu šancu máš, že niečo zblbneš. Je jasné, že budeš mať trému, ale tá po prvom - druhom rande pominie. A ak mu budeš sympatická, tak môžeš aj niečo tresknúť, budeš mu sympatická aj tak. A zrejme sa mu páčiš, inak by ťa na rande nepozýval. Tak sa pred stretkom aspoň 10 krát zhlboka nadýchni a vydýchni a všetko dobre dopadne.Prajem veľa šťastia...
No tak to ste jej poradili......Daj mu zopár otázok . Napr. čo rád robí, akú hudbu počúva. On sa rozkecá a ty budeš počúvať a nakoniec najdete spoločnú tému.
Suhlasim. Hlavne treba byt sám sebou. Témy rozhovoru zalezia aj na prostredi, v ktorom ste. Najlepsie je prechadzat sa, lebo vtedy sa prostedie meni a to je lepsie (aspon teda na 1. rande - a cerstvy vzduch z teba dostane tremu prec
Ďakujem všetkým za rady, bola som fakt sama sebou, proste presne taká, akú ma spoznal, a myslím si, že to dopadlo dobre. Stále sme sa mali o čom zhovárať, smiali sme sa a na konci som mu poďakovala za pekný večer, ale on ma opravil, a povedal, že to on mi ďakuje.
No, a boli sme už i na druhom rande, ktoré bolo oveľa dlhšie, ako to prvé, stretli sme sa o ôsmej a domov som prišla o tretej, takže bolo fakt super a prišli už i prvé bozky a objatia.
Len dúfam, že na to všetko nezabudne potom, čo sa celý týždeň a možno i viac neuvidíme. Ak by ste chceli vedieť prečo, tak sa radšej ani nepýtajte, pretože to je na dlhé rozprávanie.
Ale jednému stále nerozumiem, prečo mám vždy neuveriteľnú trému a som strašne nervózna predtým, čo sa mám s ním stretnúť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
No, a boli sme už i na druhom rande, ktoré bolo oveľa dlhšie, ako to prvé, stretli sme sa o ôsmej a domov som prišla o tretej, takže bolo fakt super a prišli už i prvé bozky a objatia.
Len dúfam, že na to všetko nezabudne potom, čo sa celý týždeň a možno i viac neuvidíme. Ak by ste chceli vedieť prečo, tak sa radšej ani nepýtajte, pretože to je na dlhé rozprávanie.
Ale jednému stále nerozumiem, prečo mám vždy neuveriteľnú trému a som strašne nervózna predtým, čo sa mám s ním stretnúť?