Riešim teraz problém, či po prvom rande má nasledovať?? Uvedenie do deja... Spoločný večer dopadol super...chlapec ide pred panelák odprevadiť dievča keď, že je gentleman. Prídu pred jej vchod a čo potom. Má jej povedať Dobrú noc (a až na druhé rande ju o
Zalezi to len na okolnostiach, spravaj sa tak, ako to citis. A bud to zenska zoberie, alebo nie. Ked chces ist dalej ako pusa na lice alebo objatie, musis si byt isty tym, ze mozes, to musis vycitit..
Prepánajána, však to sa má všetko vyvinúť absolútne prirodzene. A keď si dvaja sadnú, tak sa držia za ruky alebo objímu aelbo čo aj počas rande, nie iba na jeho konci a tak podobne. Netreba sa zbytočne pridŕžať nijakých schém a ničoho podobného, rob tak, ako ti káže inštinkt Samozrejme pri tom ale ber ohľad aj na ňu a sleduj, ako na to reaguje.
@22jeffo22 individualne, treba vycitit situaciu a usudit to aj podla toho o akeho cloveka sa jedna, pokial ide o slucne dievca tak urcite nebozkavat hned, teda ja by som to tak urobil ... a objal by som ju az po druhom asi ... ale pokial ide o normalne bezne dievca ktore ma pestru minulost tak ti to moze byt v podstate dnes uz jedno pri tychto babach nemusis nosit u seba ani prezervativ
@22jeffo22 Každá žena očakáva od prvého rande niečo iné a aj od každého chlapa na prvom rande niečo iné, pretože každý sa k nej správa individuálne a jedinečne, teda treba aj jedinečný prístup. Takže je nemožné povedať, či druhá strana niečo viac očakáva alebo nie. Inak @panpeterpan to dobre vystihol, jeden by čakal, že takéto veci si v 20tke aj domyslíš, a že sa na ne nemusíš pýtať na fóre, ale na druhej strane - ak si taký neskúsený, ako vyzeráš podľa tvojich reakcií, tak je lepšie, že si sa opýtal skôr, než si urobil nejakú kolosálnu hlúposť
To závisi od typu dievčaťa, to aká je, by si sa mal dozvedieť počas toho rande.. či je skôr hanblivá alebo dáka domina ja osobne...keď sa rande vydarí a fakt že vydarí a netvárim sa len tak zo slušnosti, tak by som počkala na jeho signály, respektíve čo by uprednostnil on...či mi podá len ruku, alebo ma objíme...keby mi chcel dať pusu na líce, tak by som ho nechala, ale potom by som ho chytila za tvár a pobozkala pekne ako sa patrí
Pokiaľ by to rande prebiehalo dobre, tak keby som nedostala pusu (aspoň obyčajnú, na ústa) na prvom rande, tak by som si pomyslela, že je:
divný,
zadaný,
gay,
alebo strašne hanblivý, nedominantný chlap, ktorý nevie, čo chce a ak vie, tak nevie, ako to dosiahnuť a ako na to. Panica tiež nepotrebujem....
@22jeffo22 No, tvoj nick mi akosi nesedí k tvojej otázke
@panpeterpan má v tomto pravdu, to musíš skrátka vycítiť.
Môj názor je taký, že chlapi by mali v tomto ohľade byť (alebo aspoň ja to teda od nich očakávam) akýsi "predátori". Skrátka, máš pred sebou možnú korisť Všímaj si pohľady, pohyby, nenápadné fyzické kontakty, ak nejaké sú (či už je zámienkou špinka na nose, mihalnica pod okom, alebo ti niečo chce ukázať a nenápadne sa ťa na upozornenie dotkne) - ak to nerobí, skús to ty a sleduj ,ako zareaguje. Pokiaľ ťa nechá dotknúť sa jej, alebo sa napríklad odtiahne, strhne, tak vieš, že treba na to ísť pomaly, alebo nechať urobiť nejaký náznak ju.
Ako bolo vyššie spomenuté, každá baba je iná a inak reaguje a iné veci očakáva na prvom rande. Samozrejme, ak je hanblivá, neskúsená, musíš ísť na ňu pomalšie, ak je to už normálna "ženská" tak sa nehanbi, a ak vycítiˇš že to ide medzi vami bez problémov, vlep jej francuzáka
Každopádne, ak už naozaj nevieš, skús ten fyzický kontakt. Nenápadne pod nejakou zámienkou sa jej dotkni a ak to prijme v pohode, tak to nie je nijaká netýkavka
@fleur1301 ja neviem tak asi som staromódna, ale mne to príde hneď po pár hodinách príliš.. intínme, alebo ja neviem proste to prvé má byť pre mňa len také.. spoznávacie, alebo ako by som to nazvala.. samozrejme ako som už povedala nehovorím o tom, keby sme sa trebárs už dlhšiu dobu poznali.. hovorím napr. o človeku, ktorého poznám len z videnia, alebo veľmi málo..
ale tak koľko ľudí toľko chutí, chudák chalan čo založil diskusiu, keď si prečíta môj a tvoj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale nie. To objatie je fajn a potom uvidíš či chce pusu. Ak to neuvidíš, počkaj si na ďalšiu schôdzku, ona bude aspoň v napätí.
to by bolo zároveň moje posledné...
Zalezi to len na okolnostiach, spravaj sa tak, ako to citis. A bud to zenska zoberie, alebo nie. Ked chces ist dalej ako pusa na lice alebo objatie, musis si byt isty tym, ze mozes, to musis vycitit..
@panpeterpan mám...20-sať.. prečo nevyzerám...ale málo sa ti zdá..??
kto sa veľa pýta veľa vie...zaujímalo ma ako to robia ostatný... len pre zaujímavosť...
pravda to je..asi to skúsim... vďaka
ďakujem..za reakciu..
tak to robím doteraz...len som si nebol istý či to robím správne...či neočakáva druhá strana niečo viac...
Ved to vidis na dievcati ci???
Na prvom rande je to casto ze objatie a pusu na lico a take sracky ale ked ju chces tak na nu skoc :........
Samozrejme výnimka je, keby sme sa trebárs dlho poznali a až teraz by to vyústilo do niečoho iného.. Inak sa pakuj preč!
Pokiaľ by to rande prebiehalo dobre, tak keby som nedostala pusu (aspoň obyčajnú, na ústa) na prvom rande, tak by som si pomyslela, že je:
divný,
zadaný,
gay,
alebo strašne hanblivý, nedominantný chlap, ktorý nevie, čo chce a ak vie, tak nevie, ako to dosiahnuť a ako na to. Panica tiež nepotrebujem....
@22jeffo22 No, tvoj nick mi akosi nesedí k tvojej otázke
@panpeterpan má v tomto pravdu, to musíš skrátka vycítiť.
Môj názor je taký, že chlapi by mali v tomto ohľade byť (alebo aspoň ja to teda od nich očakávam) akýsi "predátori". Skrátka, máš pred sebou možnú korisť Všímaj si pohľady, pohyby, nenápadné fyzické kontakty, ak nejaké sú (či už je zámienkou špinka na nose, mihalnica pod okom, alebo ti niečo chce ukázať a nenápadne sa ťa na upozornenie dotkne) - ak to nerobí, skús to ty a sleduj ,ako zareaguje. Pokiaľ ťa nechá dotknúť sa jej, alebo sa napríklad odtiahne, strhne, tak vieš, že treba na to ísť pomaly, alebo nechať urobiť nejaký náznak ju.
Ako bolo vyššie spomenuté, každá baba je iná a inak reaguje a iné veci očakáva na prvom rande. Samozrejme, ak je hanblivá, neskúsená, musíš ísť na ňu pomalšie, ak je to už normálna "ženská" tak sa nehanbi, a ak vycítiˇš že to ide medzi vami bez problémov, vlep jej francuzáka
Každopádne, ak už naozaj nevieš, skús ten fyzický kontakt. Nenápadne pod nejakou zámienkou sa jej dotkni a ak to prijme v pohode, tak to nie je nijaká netýkavka
Chlap to skrátka všetko musí vycítiť
ale tak koľko ľudí toľko chutí, chudák chalan čo založil diskusiu, keď si prečíta môj a tvoj názor
4:33
a v klude by som sa zahadzoval aj s pannami...
@h8u
prečítal som si tvoj príspevok...a po prečítaní tvojho dodatku som sa dobre zasmial.. trošku si my zamiešala karty ale nevadi..