Bolo to asi 10 dní pred 16. narodeninami, keď som sa tak poriadnejšie opila... Predtým som tiež alkohol skúšala ale len tak trochu, toto bolo prvý raz čo to bolo také celkom že aj s cieľom opiť sa...
A bolo to na bratovej stužkovej a na tú celú mám popiči spomienky čiže tak
táák prvý krát som pila v 13ke ,ale to len také,že dva glgy a už som myslela jaká sťatá som a potom som v 14 sa tak fakt,že prvý krát opila ,že som vracala na tribúne pred veľa ľudmi,obíjmala Mira Šmajdu a pdobne
@forgotten17 trololo ja som pani,ja ja sa uznavam,lebo ist opit Marianu,nehat ju vypit najviac tej najstokareskejsej vodky to je moc a nehanboskuj sa bude aj horsie
Ja v 14.tich 8 dni pred narodkami,bolo to dost hardcore stata ako rit decko sproste (ach)
Bolo to 3 mesiace pred 15-timi narodkami . Oslavovali sme s kamarátkami koniec roka a začiatok letných prázdnin bola to vodka, mali sme naozaj dosť ale zaujímavé bolo, že na druhý den mne bolo náramne fajn a kamarátkam bolo ohromne zle
Na moje 15te narodeniny. Oslavovalo sa aj to a aj premiéra v divadle, takže po premiére sme to išli s kolegami zapiť. Dohodli sme sa na maline, kúpila sa fľaša a zrazu všetci vycúvali. Tak sme ju vypili dvaja. Ja ako veľká frajerka čo nikdy predtým neochutnala alkohol som sa hrala akože aké je to super, že nič mi z toho nie je... Domov ma niesli.... Odvtedy som dllho dlllho nepila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
A bolo to na bratovej stužkovej a na tú celú mám popiči spomienky čiže tak
Pamätám si to celé
ostala som sama doma s plnou barovou skrinkou, zo všetkého po dva glgy a bolo (ach)
ked ma vzali na vysnivanu skolu
nepotrebujem sa opiť, ale ozaj nie
neláka ma to
ale zas, ja ušetrím a náladu si spravím aj z pomarančového džúsu
nechcem byt ako jebnuti birdzaci(gec)
a tak poriadne minuloročný silvester,...za ktorý sa budem hanbiť ešte veľmi dlho kedže som ogrcala šmýkačku v detskom parku .
Ja v 14.tich 8 dni pred narodkami,bolo to dost hardcore stata ako rit decko sproste (ach)
hruška
veľmi zle to dopadlo
kam tento svet speje...(ach)
nepotrebujem sa ožrať.