17 rokov je teraz bezny vek straty panenstva, dokonca v dnesnej dobe to ide cim viac dole. Myslim ze to je v pohode. Aj ja som o to prisiel v 17.
Skor je dolezitejsie, ako prist o panenstvo, nie kedy. Lebo len tak na diskoteke, tak to sa mi zda zvratene. Radsej s milovanou osobou, s ktorou to chcete este potiahnut co najdlhsie.
Ako trtko vravel.. stale nic.. a ja taky nic. a taky nic na obzoru , a asi ani nebudem nic take vidiet kedy na obzore.. takze sa radsej utapam vo vlastnych srackach.. viva la mort
Ja som toho nazoru, ze neni dolezite kedy, ale s kym. Hlavne nech je to z lasky. Ale zas nehovorim o 12, co su v puberte a myslia si, ze ako velmi toho dotycneho miluju.
Ja som o to prisla v 17. Dodnes nelutujem nic z toho, ani cas, ani miesto, ani partnera, ani to ako to vsetko prebehlo, lebo to bolo uplne bezchybne. Takze ja som v tomto (mozno) skor vynimka.
bolo to pred polrokom.. mala som 18. A od kamarátok som nezisťovala nič. Pekne som si našla na nete (nie forach) čo som potrebovala a čo som chcela vedieť. Síce s tým boli dosť problémy, ale nakoniec sa to podarilo.
ja mam 17 a tiez som to etse nemal............... a ani mi to nechyba. kebyze niekoho milujem tak mozno.......... ale aj tak je este skoro. ved koniec koncov som single takze m to ani netrapi zatial
kazdy rozprava len o tom ze prist o to len tak s niekym koho nepoznate je hrozne...bla bla....ano, je to lepsie s milovanou osobou....ale o panenstvo som prisla v 16 s chlapcom, ktoreho som poznala den a bolo to skvele nic nelutujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Počkaj ako môžeš mať 31 rokov ak si sa narodila v 89 ?
Skor je dolezitejsie, ako prist o panenstvo, nie kedy. Lebo len tak na diskoteke, tak to sa mi zda zvratene. Radsej s milovanou osobou, s ktorou to chcete este potiahnut co najdlhsie.